promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mickey és Minnie egeret is zaklatják Disneylandben
Borítókép:  Alberto E. Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki, hogy néhány látogató arra gerjed, ha a rajzfilmfigurákkal pajzánkodhat.

Az AP hozott le néhány esetet, aminek a középpontjában a floridai Walt Disney World, és annak alkalmazottai állnak, akiket folyamatosan inzultálnak. Valószínűleg nem csak ezek az esetek fordulnak elő, viszont most csak ezekre derült fény.

Andrea Finger, a Disney szóvivője kijelentette, hogy számukra a dolgozóik biztonsága a legfontosabb, és biztatja őket, hogy minden efféle esetről számoljanak be. Gondolom ez többségében megtörténik, de most kicsit komolyabban kell venniük az ügyet, mivel már a sajtó is rászállt a dologra. Disneylandben rengetegen fordulnak meg, így elég nehéz kiszűrni azokat, akik egy kis plusz mókázást is bele akarnak vinni a látogatásba.

Az egyik 36 éves nő például Mickey egérként teljesített szolgálatot, akit az egyik agresszívebb család nagymamája kezdett el gyepálni. A mami ötször csapott rá Mickey fejére, de olyan erővel, hogy a jelmezben lévő nőnek annyira meghúzódott a nyaka, hogy kórházba kellett mennie. A nagyi azért kezdte el püfölni, mert a kétéves unokája félt az egértől, ő pedig bizonyította, hogy ez csak Mickey, a legkedvesebb rágcsáló, nem kell tőle tartani.

Minnie egér már komolyabban is bajba került, akinek egy 61 éves papó kezdte el fogdosni a mellét. Úgy néz ki nem tudott ellenállni Minnie kebleinek. Állítólag nem csak ez volt már a számláján, azonban az a balhéja nem került nyilvánosságra. A férfi innentől búcsút mondhat Disneylandes kalandoknak, mivel a cég összes vidámparkjából kitiltották. (A Disney's Saratoga Springs Resort & Spa-ba még beteheti a lábát, ha van kedve pihenni Minnie nélkül.)

Donald kacsával egy hatvanas éveiben járó nő akart smárolni. Igazából csak szájrapuszit kért Donaldtól, amibe a 18 éves lány, aki a jelmezt viselte, bele is ment, azonban a nő annyira begerjedt a kacsára, hogy elkezdte fogdosni, ahol csak érte. Ezután még követte is Donaldot, de a lány segítséget kért, és sikerült megmenekülnie a rajongótól. Itt nem is tettek feljelentést, mivel a család azzal védekezett, hogy a kacsára gerjedő hölgynek pszichiátriai gondjai vannak, és demenciában is szenved.  

Szóval nem könnyű az élete Disneyland jelmezes hőseinek, akik nincsenek is rendesen megfizetve. Kiszűrni persze képtelenség az összes elmebeteget, aki betéved a vidámparkba, így tényleg csak annyit tehetnek, hogy azonnal jelentik ezeket az eseteket, a biztonsági őrök pedig már repítik is a zaklatókat az üveghegyen is túlra, ahol a kurtafarkú malac túr.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás