promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A legjobb szemüvegek a mindennapokra
Borítókép:  Krakenimages.com / Shutterstock.com
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szemüveg az a tárgy, ami nemcsak segíti a látásunkat, de még öltöztet is - a helyesen kiválasztott keret segítségével stílusosan sikkesek, sportosak vagy egyedi megjelenésűek lehetünk. A legfontosabb tulajdonsága azonban mégis az, hogy biztosítsa az egészségünket. Cikkünkben bemutatunk néhány tippet, amikkel mind a megjelenésünk, mind a látásunk kiváló lesz!

stílusos szemüvegek titka nemcsak a modern formatervezés, ami a divatirányzatoknak felel meg, de számít, hogy a kerete milyen anyagból készült és az mennyire illeszkedik az arcformánkhoz, öltözködésünkhöz. Az anyag jellemzően valamilyen fémből vagy műanyagból készül - ez pedig máris meghatározhatja a megjelenést és a keret nehézségét, amit viseléskor figyelhetünk meg.

Egy fémkeretes szemüveg általában vékonyra tervezett, és a króm, ezüst és arany mellett más fémes színekben is elérhető. Az ilyen típusú keretek sokszor nem ölelik körbe a teljes lencsét, ezért ezek nagyon letisztult, akár komoly hatást kelthetnek. A műanyag keret ezzel szemben egy fiatalos és bohém hangulatot adhat nekünk, markáns és erőteljes színekkel gazdagítva igazán vagány megjelenést adhat.

Hogyan válasszuk ki?

Ha megvan a szín és megismerkedtünk az arcformánk előnyeivel és hátrányaival, amiket figyelembe kell venni szemüvegválasztáskor, jó ötlet szétnézni a különböző szemüveg brandek közt. A szemüveg brand eyerim collection oldalán például egyedi nevekben mutatkozik meg, ami a stílusra vonatkozik. Az Eyerim weboldalán ráadásul a Magic Mirror segítségével otthonunkból is megtekinthetjük, nekünk való-e a fazon. Így gyorsan és könnyedén dönthetünk arról, hogy megtaláltuk-e az igazit, vagy még tovább keresgéljünk.

A fotó forrása: Lina Ptashka / Shutterstock.com

Ha semmiképpen nem akarjuk a dohányzóasztalok mélyére elrejteni a keretet, úgy valóban fontos először átgondolni, hogy mi az a stílus, ami valóban minket képviselhet a mindennapokban, és amit egy szemüveg viselésével még inkább kidomboríthatunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás