promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiütötte ellenfelét a Bayern München – videó
Borítókép:  a Bayern München játékosai ünnepelnek egyik rúgott góljuk után. Forrás: AFP/Christof Stache.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem várt könnyű feladat feladat a Fortuna Düsseldorfra a müncheni Allianz Arénában, és a Bayern tett is róla, hogy emlékezetessé váljon a bajnoki összecsapás.

A hét közepén nagyon fontos rangadót a Bayern München, mégpedig a Borussia Dortmund otthonában. Ezzel a három ponttal ugyanis már hét pont előnnyel vezeti a Bundesliga tabelláját.

Ilyen előzmények után kötelező volt a kiesőjelölt Fortuna Düsseldorfot legyőzni. Ennek megfelelően a hazaiak nem is bízták a véletlenre a dolgot. A 15. percben már – igaz, egy kis szerencsével – meg is szerezték a vezetést, majd szűk tizenöt perccel később Benjamin Pavard. Ha ez még nem lenne elég, egy csodaszép akció végén Robert Lewandowski újabb gólt szerzett.

A második félidő elejét is megnyomta a Bayern, aminek köszönhetően 52. perc után már 5-0-ra vezettek a hazaiak. Labdabirtoklási fölényük egyértelmű volt, és az idő előrehaladtával egyértelművé vált, hogy a müncheniek megelégedtek a rúgott góljaik számával.

Mindent elmond a mérkőzésről, hogy a Bayern München kapitányának és egyben kapusának, Manuel Neuernek, csak egyszer kellett bemutatnia tudását.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás