promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: nagy fordulat előtt állunk, visszatér a napsütés - méghozzá ezen a napon! Részletes időjárás-jelentés
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elmondjuk, milyen idő várható keddre és az elkövetkező napokban.

Az utóbbi hetekben elég szürke időben volt részünk, és ugyan a nap néha előbújt a felhők mögül, mégis úgy tűnik, hogy az ősz megérkezett, és már nem akar elmenni, pár hónapig velünk marad majd.

Most az a kérdés, hogy mikor tér vissza rövidebb időre a melegebb idő.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint kedden még folytatódik az, amit az elmúlt napokban megszokhattunk. Erősen felhős lesz az ég az egész nap, kis időkre azonban előbújik majd a nap is. Számottevő csapadék nem várható keddre, csupán az északi-északkeleti szél erősödhet meg időnként.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 13, 18 fok között valószínű.

Az Időkép előrejelzései szerint egészen péntekig kell majd várnunk arra, hogy egy kicsit melegebb időben legyen részünk. Pénteken ugyanis az előrejelzések szerint 20 és 25 fok között alakulhat majd a legmagasabb hőmérséklet Magyarország területén.

De már csütörtökön is hosszabb napos időszakokra számíthatunk majd.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat Youtube csatornájára feltöltött videóban tárképre vetítve is láthatjátok, hogy az elkövetkező napokban milyen időjárás vár majd ránk az ország egyes területein, hol eshet nagyobb valószínűséggel eső, és azt is megtudhatjuk, hogy hol, hány fok lesz majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás