promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális baki történt élő adásban az időjárás-jelentés közben, amit most látni fogsz, azt azonnal meg akarod majd mutatni minden ismerősödnek
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ennél jobbat még nem láttál.

Az egész szituáció egy szimpla időjárás-jelentésnek tűnt, ahogy az lenni szokott minden nap. De aznap a stúdióban volt a meteorológus kutyája is, akinek az időjós az imádott hivatásához kapcsolódó nevet adott, a kutyust Viharnak nevezte el. 

És miközben Anthony Farrel próbálta elmondani a tévénézőknek, hogy éppen milyen időjárás várható országszerte, a vihar szó többszöri elhangzása után Vihar egyszeűen besétált a stúdió közepére a kamera elé, és rákerült így az aznapi időjárás-jelentésre is. Csupán hallgatott a nevére.

Az időjós ugyan észlelte a nem mindennapi jelenetet, mégis próbált nem kizökkenni a szerepéből, minderről videó is készült:

Mindezt persze azért közöltük most, mivel az időjárás nem tartogat semmiféle meglepetést vasárnapra sem, hidegfront sincs a láthatáron. Az Országos Meteorológiai Szolgálat Youtube-os előrejelzéseinek is olyan címeket adtak az elmúlt napokban, mint "Tökéletes hétvége" vagy éppen "Nem kell ezt túlragozni".

Azért mégis milyen idő várható Magyarországon vasárnap?

A hétvége szombaton és vasárnap is tökéletes lesz, az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint csapadék vasárnap sem várható, csupán az északkeleti szél élénkülhet meg napközben. A csúcshőmérséklet 21 és 27 fok között alakul.

(via Femcafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás