promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: mindenki követeli vissza a tavaszt, de hiába
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az április megtréfált minket egy hidegfronttal a napsütés után. Vajon meddig kell kibírni a rossz időt?

Nagyjából keletebbre tolódnak a felhők, de mindenhol borult lesz az ég. Kedd este az ország nagyobb részén már havas eső, havazás várható az eső mellett. Síkvidéken továbbra is csak átmeneti jelleggel, míg a hegyekben tartósan megmaradhat a vizes, tapadó hó.

Az éjszaka második felére jellemzően gyengül a csapadék intenzitása, de továbbra is többfelé eshet. Az északi, északnyugati szél nagy területen lesz erős, főleg az Észak-Dunántúlon és a Zemplén térségében viharos. Hajnalra 1 és 6 fok közé csökken a hőmérséklet.

Szerdai előrejelzés:

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szerda délutánig borult lesz az ég, majd a délnyugati, nyugati tájakon felszakadozhat a felhőzet. A Dunántúlon a déli órákra, az ország középső sávjában délutánra szűnik meg a vegyes halmazállapotú csapadék, ezt követően csak néhány zápor lehet.

Az ország keleti harmadán azonban estig továbbra is ismétlődően valószínű eső, havas eső, hó. Az északi, északnyugati szelet a Dunántúl legnagyobb részén és a Zempléni-hegység körül viharos lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 9 fok között alakul, a nyugati, délnyugati megyékben a magasabb értékekkel.

A heti előrejelzés szerint hétvégére térhet vissza a meleg, de még ott se teljes erőbedobással.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás