promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – december 28: a Bika nagyon nehezen tud kijönni az emberekkel, míg a Mérlegnek váratlan meglepetésre kell készülnie
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Nyilas és a Halak álmodozó hangulatba kerülhet, de a Szűz is ki tudja használni a kreativitását. Próbáld meg a legtöbbet kihozni azokból a lehetőségekből, amik eléd kerülnek. Nézzük, hogy mit súg számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A jelenlegi bolygóállás pont magasabb szintre tudja emelni a szenvedélyedet. Ez nagyon kell most, szóval igyekezz minél jobban kihasználni. A környezeteddel is könnyebben tudod megtalálni a közös hangot. Ha van valami vita, akkor most tökéletesen véget tudsz vetni neki, csak maradj higgadt. A fizikai energiáid is erősek, amik csak a hét vége felé fognak lemerülni.

Bika (április 21. - május 20.)

Most kifejezetten nem tudsz rendesen kijönni az emberekkel. Benne is van a levegőben, hogy kicsit ellened dolgoznak, legalábbis akkor, ha az érdekeik úgy kívánja. Ne hagyd, hogy mások akarata eltérítsen arról az útról, amiben belekezdtél. Nem árt egy kis rugalmasság is, ha mindennel végezni akarsz így a hét közepén és nyugodt estéd lehessen.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A szívügyeid nem mehetnek rendesen. Igaz, hogy a munkádra kell koncentrálnod, de ezt sem szabad elhanyagolnod. Ha kell, ígérj meg dolgokat, de ezek ne legyenek üres ígéretek. Ne legyél semmiben rámenős, a feladatokkal pedig a saját tempódban haladj. Neked pont nem jó, ha kapkodsz, és erőltetett menetben haladsz.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy néz ki a te csillagjegyed elég jól halad, és az idődet is be tudod osztani. Ha ügyes vagy, akkor a szokásos munkakörödön kívül bevállalhatsz egy kis extra munkát is – nem feltétlenül a munkahelyeden, hanem például otthon. Amivel tudsz egy picit előre haladni, akkor azt tedd meg. Az egyetlen veszély, hogy túlhajthatod magad, szóval csak okosan.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Már most elkezdheted betáblázni a heted további részét. Ne mondj még igent semmilyen programra, előbb tegyél mindent rendbe magad körül. A picivel több gond miatt úgy sem lehet nagy pörgés körülötted. Most olyan emberekre kell koncentrálnod, akik osztják az érdeklődésedet, mert velük érezheted igazán jól, valamint felszabadultan magadat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A kreativitásodat igazán ki tudod használni a következő napokban. Ez sokat segíthet, hogy előremozdítsd a jelenlegi projektjeidet. Találj mindenben egy kis izgalmat, különben eléggé befásulhatsz. A türelmetlenségedet igyekezz a háttérbe szorítani – nem tudsz mindent egy csapásra elintézni, vagy megvalósítani.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Váratlan meglepetések kopogtathatnak az ajtón, amik egy új embert hozhatnak az életedbe. Lehet barátnak se lenne utolsó az illető? Legyél nyitott, és ne zárkózz el semmitől. A hétköznapokban uralnod kell a helyzeteket, különben könnyen kihasználhatnak. Ne legyél indulatos, csak próbálj meg a szavak mögé látni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Hála égnek téged aztán nem fenyeget a kiégés. Jól forog az agyad, és rá tudsz találni arra az énedre, ami jelenleg a leghatékonyabban tud működni. Ne is töprengj sokat, mert az első döntésed általában mindig betalál, szóval nem kell gondosan mérlegelned a lehetőségek között. Szorítsd háttérbe a morfondírozást, és lépj a tettek mezejére.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Álmodozó hangulatban vagy – kalandra, izgalomra vágynál, de ez jelenleg még nem elérhető. Muszáj leszel két lábbal a földön maradni, és a hétköznapokra koncentrálni. Ettől még ne zárkózz el azoktól a dolgoktól este, amik örömet okoznak neked. Nem árt előre tervezned. Ez határozottságot ad, így a legtöbb váratlan pillanat nem fog tudni kizökkenteni.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma olyan információkat kaphatsz, amik alaposan be tudják indítani a fantáziádat. Ne merülj el ebben teljesen, mert még vannak feladataid, amikre koncentrálnod kell. Sok minden összeállhat a fejedben, csak keresd ösztönösen a megoldást. Még a konfliktusokban is megláthatod a lehetőségeket, csak higgy magadban.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Sok fizikai és szellemi energia törhet elő belőled. Ezek olyan célok felé terelhetnek, amit mások túl kockázatosnak, vagy irreálisnak tartanak. Nem szabad hagynod, hogy a véleményük megállítson. Objektíven vizsgálj meg mindent, és ha úgy látod sikerülhet, akkor mindenképpen vágj bele. Ha megtörténik, már nem is lesz annyira furcsa ez az álom.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem szabad túlhajtanod magad felesleges dolgokkal, mert az megölheti a kreatív energiáidat. Ezek újabban pont ki akarnak szabadulni, és nem kellene gátat szabni nekik. Új céljaid lehetnek, amik meghozzák az izgalmat az életedbe. Nem szabad a gyerekkori álmaidról sem megfeledkezned. Mi az, amit mindenképpen meg akarsz valósítani közülük?

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás