promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – október 11: a Kost átverhetik a szerelemben, a Skorpión pedig eluralkodhat a stressz, ami miatt teljesen széteshet
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szűz nem tudja megtalálni az egyensúlyt a munkája, valamint a magánélete között, a Baknak pedig épp itt az ideje, hogy kipróbáljon valami szokatlant. Ne keseregj sokat, ha valami nem sikerült, hanem meríts a tartalékaidból, és vágj bele a kihívásokba. Nézzük, hogy mit üzen neked a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma végre tisztázhatsz egy félreértést, ami már régóta nyomasztott. Ehhez azonban neked kell megtenned az első lépést, és nyitni az illető felé. Már ideje is, hogy érettebb legyél ebben. Ha szingli vagy, akkor jól vigyázz, mert egy olyan illető akarja megszerezni a szerelmedet, aki nem az igazat mondja magáról.

Bika (április 21. - május 20.)

Nehezebben haladsz mindennel, de amikor eléred a célodat, akkor nagyon le fogsz nyűgözni mindenkit. Legyen meg a kellő kitartásod, és ne engedj le az apró botlások miatt. Közben gondolkodj el azon is, hogy nem kell semelyik álmodról lemondanod, ami a fejedben kering, csak lehet picivel későbbre kell halasztanod a megvalósítását.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A mai napon nehezebben tudsz kijönni az emberekkel. Ügyelj arra, hogy ne legyél flegma, és ne bánts meg senkit. Elég görcsösen ragaszkodsz ahhoz, hogy mindenben a kezedben legyen az irányítás, de nem mindig nálad vannak a legjobb lapok. Ha még nem is szeretnél csapatban dolgozni, nyugodtan fogadd el mások segítségét.

Rák (június 22. - július 22.)

Az nem jó taktika, ha minél gyorsabban akarod elérni a boldogságot. Mint mindenben, ebben is érdemesebb fokozatosan haladni. Sok minden meg tudja nehezíteni az életedet, de ne görcsösen keresd a megoldásokat, hanem legyél kicsit spontánabb. Nagyon el tudja venni jelenleg a kedved, ha nagy erőfeszítések árán sem sikerül valami.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most sok mindenben jó hatással lehet rád a változás, így nem is baj, ha átalakítod kicsit az életed. Itt nem kell drasztikus dolgokra gondolnod, csak olyanokra, amikkel fel tudod dobni a szürke hétköznapokat. Meg fogod látni, hogy a pozitív hozzáállás javítani fog a közérzeteden, és minden gördülékenyebben fog menni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha nem vigyázol, akkor elég nagy szakadék lesz a munkád és a magánéleted között. Ez feszültséget generálhat mindenkivel, aki fontos neked. Fontos megtalálnod az egyensúlyt, méghozzá úgy, hogy magadat se hanyagold el. Vártatlan helyzetek üthetik fel a fejüket a mai napon. Ne dőlj be mindennek, és láss a dolgok mögé.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Az utóbbi időben nagyon el tudsz vonulni a kis fantáziaországodba. Jobban kellene koncentrálnod, mert ha kihívások gördülnek elég, akkor nem fogsz tudni megfelelően reagálni. Az hétvégi hangulat jó volt, amíg tartott, de már rég elmúlt, szóval most már vissza kell térned fejben is a hétköznapokba. Az élet nehéz, neked pedig erősnek kell lenned, hogy mindenen túljuss.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem ártana foglalkoznod picit az egészségeddel, amit lehet, hogy elhanyagoltál mostanában. A stresszt is vissza kellene szorítanod az életedben, mert egyáltalán nem tesz jót neked. Találd meg, mivel tudod kiiktatni az életedből. Viszont nagyon nem szabad beleesned abba a hibába, hogy bebeszélsz magadnak egy csomó mindent. Ne legyél hipochonder!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagy figyelmet kaphatsz mostanában, de persze nem mindegy, hogy az emberek szeretettel, vagy épen kritikákkal halmoznak el. Lehet utóbbi kicsit rosszul fog esni, de lehet néhány tanácsot meg kellene fogadnod. Könnyen el tudsz bűvölni embereket, és ezt az előnyödre tudod most fordítani. Ne könnyelműen használd, mert azzal az ellenkezőjét éred el.

Bak (december 22. - január 20.)

Ez a nap eléggé kiszámíthatatlan lehet, de az, hogy nem tudod pontosan mi fog történni, még jót is tehet neked. A váratlan problémákat kihívásnak fogod venni, és jobban fogod megoldani, mint gondolnád. Ez a lendület vihet előre, és dobhatja fel a hangulatodat, ha eredményes vagy. Most ahhoz is megvan a kedved, hogy kipróbálj valami szokatlant.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ez egy olyan nap, amelyet előnyödre fordíthatsz, ha minden helyzetet megfelelő hozzáállással kezelsz. Legyél bevállalós és ne engedd magadat átverni semmivel. A rosszkedvű emberek nagyon le tudják húzni a hangulatodat, szóval őket inkább kerüld el messziről. Ha a kedves és a pozitív arcodat veszed elő, akkor nem lehet semmi probléma.

Halak (február 20. - március 20.)

A magabiztosságod növekszik, ami bizony egy nagyon jó dolog. Lehet itt van a megfelelő alkalom arra, hogy belevágj valami merészbe, amitől mindig is féltél. Végre te is látod, hogy egy fokkal jobban kell érvényesülnöd az életben. Ezt az egészséges hozzáállást a barátaid még jobban tudják erősíteni, és támogatni fognak mindenben.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás