promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – szeptember 16: a Kos felkészülhet egy romantikus találkozásra, de a Skorpió szerelmi életére is jó hatással vannak a bolygók
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Rák nagyon rossz taktikát választ, ha a szőnyeg alá akarja söpörni a dolgokat, míg az Oroszlánnak lazábban kellene hozzáállnia mindenhez a hétvége előtt. Nem árt kicsit megnyomni ezt a napot, ha azt akarod, hogy semmilyen teher ne nyomja a válladat. Lássuk, hogy mit súg számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Fizikailag és szellemileg is a csúcson lehetsz, szóval úgy érezd, hogy ma nincsen előtted akadály. Azért vigyázz, mert nem szabad elbíznod magad. Még egy romantikus találkozás is benne van a levegőben, ha van kedved kimozdulni. A bolygók segítenek, hogy a vonzerőd a csúcson legyen, így tényleg minimális kommunikációval is le tudod venni a lábukról az embereket.

Bika (április 21. - május 20.)

Sikerek és kudarcok váltakozhatnak, de az utóbbiak nem fognak tudni kifogni rajtad. Annyira céltudatos vagy, hogy semmi és senki sem fog tudni megállítani, hogy elérd a kitűzött céljaidat. Okosan csinálod, ha figyelsz a részletekre, mert ezzel előnyt tudsz magadnak szerezni. Minden problémára könnyen megoldást tudsz találni a hétvége előtt.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Óriási haladást érhetsz el, ha jó irányba tudod terelni az energiáidat. Céltudatosnak kell lenned, és kihozni mindenből a legtöbbet. Legyél rugalmas, mert az is sokat segíthet. Igen, nehéz irányt váltani, ha már elindultál egy ösvényen, de olykor muszáj meghozni egy ilyen áldozatot az eredményesség érdekében.  

Rák (június 22. - július 22.)

Vannak kötelezettségeid, amiket nagyon a szőnyeg alá akarsz söpörni. Rossz taktika, mert később az apróbb gondok gigantikus problémákká nőhetik ki magukat. Szívesen koncentrálnál az életed más részeire, de ennek még nincs itt az ideje. Először azokat a dolgokat tedd helyre magad körül, amiket feltétlenül muszáj.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Néhány rögeszméd inkább stresszt okozhat benned, mint segíthet előrehaladni. Jobb lenne, ha kicsit lazábban állnál hozzá mindenhez. Ha precízen ragaszkodsz ahhoz, hogy minden halálosan pontos legyen, azzal rengeteg időd fog elmenni. Igyekezz a pozitív dolgokra koncentrálni magad körül, a többit pedig zárd ki.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma mindenképpen a munkád legyen az első, de utána igyekezz időt tölteni valahol, ahol ki tudod kapcsolni az agyadat. Egy nagy séta a parkban segíthet tisztábban látni. Rendszerezz mindent a fejedben a hétvége kezdetéig, és akkor nem marad minden az utolsó pillanatra. A kreativitásod beindulhat, ha ihletet tudsz szerezni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ne készülj még annyira a hétvégére, mert nagy erőfeszítéseket kell tenned, hogy minden rendben működjön körülötted. Ne zárkózz el senkitől, mert a környezeted nagyon is a segítségedre lehet mindenben. A kényes helyzeteket igyekezz a legegyszerűbben megoldani, hogy időt tudj spórolni magadnak.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A kemény munka végre meghozhatja a gyümölcsét, de azért érdemes koncentrálnod. Ha a végén kiengedsz, akkor lehet nem úgy fog elsülni a dolog, ahogy kellene. Az elméd különösen gyors, így ha ki tudtad pihenni magadat éjszaka, akkor mindenben fel tudsz pörögni. A bolygók jelenleg a baráti kapcsolataidra és a szerelmi életedre is jó hatással vannak.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon előtör belőled a pozitív gondolkodás, és szívesen segítenél másokon, de előbb magad körül kellene rendbe tenned mindent. Gondold át, hogy mik azok a problémák, amiket elhanyagoltál, mert később erősen vissza fognak ütni. Ettől függetlenül mindenkivel megoszthatod a szeretetedet a közelgő hétvégén, csak ne legyél te az utolsó mindenben.

Bak (december 22. - január 20.)

Amikor lelassítasz, egyszerűsítesz és tervezel, a dolgok újra felgyorsulnak. Sajnos útközben kell rájönnöd, hogy mi a helyes taktika. Most jóval gyorsabban kell alkalmazkodnod, mint szoktál, szóval erre mindenképpen készülj fel. Olykor nem csak másokkal, hanem a belső vívódásaiddal is meg kell küzdened. Jobban jársz, ha most nem gondolod túl a dolgokat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Figyelj oda, hogyan tudod egyben tartani a barátaidat. Ha elhanyagolod őket, akkor értékes emberek tűnhetnek el az életedből, na meg egy értékes csapat hullhat szét. Pont olyan időszakot jeleznek a bolygók, amikor fokozottan szükséged lesz rájuk. Az idő múlásával egyre inkább kinyílik a tudatod. Tölts olyan dolgokkal is időt majd, amiket elhanyagoltál, de tudod, hogy jó hatással vannak rád.

Halak (február 20. - március 20.)

Most kicsit nehezebben tudod kezelni a feszültséget, ami nagyon frusztráló lehet. Próbálj meg jobban kijönni a környezeteddel, és ne keresd mindenkiben a hibát. Néhány dologban muszáj leszel kompromisszumot kötni, mert csak így zárhatod nyugodtan a napot. Néhány embert úgyis megfojtja majd a saját egója, és neked nem az a dolgod, hogy megmentsd őket. Saját magaddal törődj!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás