promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – július 02: Az Oroszlánt a szakadék szélére sodorhatja valami a hétvégén, míg a Mérlegnek ideje kihasználni egy nagy lehetőséget
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Nyilasnak figyelnie kell, nehogy kihasználják, a Vízöntőnek pedig még lehet egy szerelmi konfliktussal is meg kell küzdenie a hétvégén. Rossz vagy éppen jó széria vár rád? Lássuk, hogy mit jelet előre a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A bolygók abszolút nem sürgetnek, de te tudatosítsd magadban, hogy haladnod kell előre. Mindenképpen iktasd ki a lusta énedet. Amit meg tudsz oldani, azt semmiképpen ne haladsz a hétvége utánra. Minél több terhet veszed le a válladról, annál jókedvűbb és felszabadultabb leszel. Vigyázz, hogy mások ne vegyék el a motivációdat.

Bika (április 21. - május 20.)

Te most pont akkor tudsz jól teljesíteni, ha nyugodtabb a tempó. Ha kapkodsz, akkor nem várt helyen hibázhatsz a hétvégén, és azt elég nehéz lesz helyrehozni. Sok ember próbára teheti a türelmedet, de ne hagyd magadat kizökkenteni. A közeli környezeteddel legyél picit megértőbb, mert valószínűleg most ők sincsenek csúcsformában.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem árt napirendre tűzni néhány fontos beszélgetést. Ha nem kommunikálsz a környezeteddel, akkor nem kulcsfontosságú dolgok mellett mehettek el. Készülj fel, hogy olyan témák is előkerülhetnek, amit sosem vitattatok meg a családtagokkal, barátokkal, pedig bizony kellett volna. Most a múltat úgy tudod lezárni, hogy felszakítanál régi sebeket.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem szabad hagynod magadat befolyásolni, különben olyan ötleteid veszhetnek el, amiket nagyon fogsz bánni. Állj ki magadért, a motivációra pedig használd a közeli barátaidat, vagy a párod. Ha egy hullámhosszon vagytok, akkor rengeteget fog tudni segíteni a terveidben. A sablonos dolgok abszolút nem fognak most örömet okozni neked.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ismét nagyon erős leszel a kommunikációban, és bárkit le fogsz tudni venni a lábáról. Ez jelenleg hasznodra válhat a munkádban és a magánéletedben is, mivel van mit helyretenni, még ha csak apróság is. Este nem ártana elterelned a gondolataidat, és kikapcsolódnod. A túl sok teher a szakadék szélére sodorhat – ne merítsd ki magad.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Muszáj leszel tanulni a korábbi hibáidból, és összeszedni magad. Ha nem így teszel, akkor rengeteg erőfeszítésed a kárba fog veszni. Most nyitott szemmel kell járnod, és a problémákat precízen minden oldalról megvizsgálnod, csak így tudsz előrébb menetelni. Merítened kell azokból a bizonyos rejtett energiákból.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Már érezned kellene a változás szelét a levegőben, mert ha nem, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. A bolygók úgy állnak, hogy szerencsét hozhatnak neked, de előfordulhat, hogy az akadály pont te magad vagy. Fel kell hívnod magadra a figyelmet, és több merészséget belevinni a terveidbe. Készen kell állnod arra, hogy előrelépj – az egy helyben toporgás csak depresszióssá fog tenni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Továbbra is picit nehezebben találsz vissza önmagadhoz, és ennek a mostani szürke időszak sem tesz jót. Olyan emberekkel kell körülvenned magad, akik tudnak ösztönözni. Minden folyamatban lévő feladatodat igyekezz befejezni, különben elúszhatsz dolgokkal. A magánéletedben is akkor lehetsz boldog, ha stabilitás vesz körül. Most ne csábítson semmilyen kaland.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Oda kell figyelned, mert lágyabb szívű vagy a kelletnél, amit elég gyorsan kihasználhatnak. Most még olyan embereknek is igent mondhatsz, akikben már csalódtál. A közeli barátaid véleményére jelenleg is számíthatsz, akik jelképesen rád öntik azt a vödör jeges vizet, ha szükséges. A saját céljaidra, feladataidra koncentrálj.

Bak (december 22. - január 20.)

Lehet nincsen minden rendben körülötted, de most nem szomorodhatsz el még jobban. Előre kell tekintened, és pozitív energiákat gyűjteni. Közben tudod jól, hogy a közeli barátaidra, valamint a családodra mindig számíthatsz. Kamatostul megtérülhet, ha most felszívod magad, és a lelked megerősítésére koncentrálsz, mert utána újult erővel térhetsz vissza.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem vagy túl optimista hangulatban, és szerelmi konfliktusok is felüthetik a fejüket. Lehet jobban járnál, ha a saját boldogságodra fordítanál figyelmet. Ha elhanyagolod magad, akár még depresszióba is eshetsz, és ebben a nyári időben ez a legrosszabb hatással lehet rád. Előzz meg mindent, ami csalódást okozhat.

Halak (február 20. - március 20.)

Több szabadságot kellene adnod magadnak, és ha van párod, akkor neki is. Igazából ez mindenkire jó hatással lehet a környezetedben. Ne feledd, hogy csak akkor lehetsz önző, ha ezzel nem sorolsz magad mögé más embereket. Szavakkal most nem igazán tudsz bizonyítani, inkább a tetteidre lesz szükség. Legyél határozott, és bármit elérhetsz!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás