promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: akár még egy rossz hírt is tartogathat számodra ez a nap
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ennek a napnak a kikapcsolódásról kellene szólnia, de lehet apróságokon fogod felhúzni magad. Igyekezz higgadtan rendszerezni a dolgaidat, különben még a következő hét előtt kicsúszhat a lábad alól a talaj. Ne engedd, hogy eluralkodjon rajtad a félelem – lássuk, hogy mit jelez a mostani bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Valaki nagyon bele akarja ütni az orrát a te dolgodba, szóval az indulatok ma erősen fellángolhatnak körülötted. Igyekezz minél hamarabb eloltani a tüzet, és leállítani az illetőt. Fontos döntéseket kellene meghoznod, szóval nincs túl sok időd ezzel foglalkozni. Este végre kapcsold ki az agyad, mert különben elszalasztod a boldog perceket.

Bika (április 21. - május 20.)

A kreativitásod még mindig magas szinteken jár, amit ki is tudsz használni. Igazából még téged is meglephet, hogy miket produkálhatsz. Lépj ki a rutinból és próbálj szabadabb lenni. A mai nap alkalmas lehet arra, hogy kibékülj valakivel, akivel az utóbbi időben nézeteltérésetek volt. Te vagy előnyben, így neked kellene nyitnod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Erősen kritikus kedvedben lehetsz, de azért figyelj oda, hogy feleslegesen ne szapulj senkit. Szívesen részt veszel minden konfliktusban, de végig kellene gondolnod, hogy bele akarsz-e vágni ebbe a játszmába a hét utolsó napján. A magabiztosságod segíthet megoldani néhány problémát. Lehet jobb lenne, ha tényleg a saját dolgoddal törődnél.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet valami csalódást sodor az utadba az élet, de nem szabad, hogy ez elkeserítsen. Rád hatványozottan igaz, hogy a pozitív irányba kell terelned mindent. Próbálj kizárni azokat a dolgokat, amik elronthatják a kedvedet. Bizonyára érzed magadon a fizikai és szellemi fáradtságot is, szóval muszáj lesz kikapcsolnod valamivel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A pénzügyeid miatt aggódhatsz, de egy alapos elemzés után rá fogsz jönni, hogy spórolnod kell, vagy végre elengedheted magad picit. Tegyél meg minden szükséged intézkedést ahhoz, hogy enyhíteni tudd a stresszt magad körül. Ha zavar valami probléma, azt igyekezz azonnal megoldani. Legyél türelmes, főleg a magánéletedben.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Rendkívül pozitív napod lehet. Ha van még valami kis elmaradásod otthon, akkor ezt igyekezz befejezni, mert így nyugodtan indulhat a következő heted. A környezeted is pozitívan áll hozzád mindenben. Nem is tudja senki sem felvenni veled a versenyt, még vitában sem. Jól látod át a dolgokat, és remekül tudsz lereagálni mindent. Élvezd ki a jó szériádat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Szeretnél egy kis változást hozni a hétköznapjaidba, és a munkádba is. Viszont ez azt is jelenti, hogy új kihívásokkal kell szembenézned, ha belevágsz. Jól gondold át, hogy ez a megfelelő pillanat, vagy még egyéb gondok miatt várnod kell picit. A mai nap jó lehetőséget ad rá, hogy átgondold merre szeretnél tovább haladni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Sok mindenbe vágnál bele önállóan, de ezek nem sok sikerrel fognak járni. Sajnos előfordulnak ilyen napok, nem szabad, hogy okold magadat miatta. Próbálj meg segítséget kérni, különben az estédnek is lőttek. A problémák fognak a fejedben járni, és nem fogsz tudni megnyugodni. Jót tenne neked, ha később találkoznál a barátaiddal, és kikapcsolódnál.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Pozitív hatással lehet rád a jelenlegi bolygóállás. Magabiztos leszel, és bátran vágsz bele minden kihívásba. Teheted is, mert a szerencse abszolút melletted áll. A következő nap sikerre vihetsz minden ügyet, amivel el vagy maradva. Ha vitába keveredsz, azt viszont higgadtan kell kezelned, különben elfajulhat.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon oda kell ma figyelned mindenre. Egy apróságból óriási csetepaté lehet, és ez olyan vitává növi ki magát, ami az örökkévalóságig fog tartani. Próbálj meg kompromisszumokat kötni, ami nehéz lesz, mert eléggé fel van erősödbe a határozott természeted. Próbálj meg kicsit visszavenni ebből, és minden rendben lesz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Oda tudsz koncentrálni mindenre, és rengeteg energiád van. A szorgalmad utolérhetetlen, míg a kitartásod nagyon sok mindenben segíthet. Azonban el kell gondolkodnod, mivel vannak olyan ügyek, amikre felesleges energiát pazarolsz. Csak magadtól és a kikapcsolódástól veszed el az időt. Mérlegelned kell, és gondold át alaposan mibe vágsz bele.

Halak (február 20. - március 20.)

Készülj fel, mert egy nagyon rossz hír fog tartani feléd, ami eléggé megviselhet lelkileg. Azonban erősnek kell lenned, és tartanod kell az emberekben a lelket. Ne feledd, van, amikor csak végig kell hallgatnod az embereket, nem tanácsokat osztogatni. Az illető azt fogja érezni kioktatod. Változások lehetnek a munkahelyeden, de ne félj ezektől, mind pozitívan fog rád hatni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás