promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlextől és a barátnőjétől érkezett az új év első óriási meglepetése!
Borítókép:  facebook.com/xfaktorhungary
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekes kimászott a gödörből, és ezt jórészt az új kapcsolatának köszönheti.

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy ByeAlex nemrég becsajozott, de most végre újabb képeket közölt a barátnőjéről. A szexi fekete ruhába bújt lány inkognitóját azért igyekeztek megőrizni, hiszen új szerelmének, a modell Benjaminának az arcát nemigen láthatjuk a fotókon.

A Facebookra kiposztolt szöveg viszont annál beszédesebb, ByeAlexről sugárzik a boldogság és magabiztosság. A Blikk értesülése szerint a pár a Balatonnál ünnepelte az új évet, feltehetőleg tehát a fotókat is ott készítette magukról az énekes.

A kapcsolatuk részleteit ezután sem fogják kiteregetni a nagy nyilvánosság elé, de a rajongók alighanem már az ilyen apró információmorzsáknak is örülnek. ByeAlex a posztjában sikeresnek értékelte a 2021-es évet, amikor végre ki tudott mászni a saját maga ásta gödörből:

„Hálás lehetek az életemért, pedig az utóbbi években igencsak merültem. Lejjebb a mélybe; ugye. Pusztítottam magam, kifordultam sokszor teljesen. Köszönöm nektek, hogy velem voltatok”

– írta őszintén az X-Faktor mentora. Aki rendkívül hálás a barátnőjének is, így persze ő sem maradhatott ki a posztból:

„Szeretnék egészségben és jó kedvben gazdag 2022-es évet kívánni, mellettem itt ezzel a csodával, aki minden egyéb előtt az óév legfontosabb történése számomra. Mert hát imádom őt! Nem akarunk bujkálni, de címlapokon meg műsorokban sem szeretnénk szerepelni, vagy az életünkről nyilatkozni a továbbiakban. Mi csak örülni szeretnénk egymásnak, ahogy ti is tegyetek így a jövőben: legyetek együtt, koccintsatok, legyetek szerelmesek, és öleljétek meg egymást!”

– zárta az énekes.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás