promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: gondold végig, hogy milyen problémákat kell megoldani
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez sokat segíthet, hogy előre tudj lépni. Lássuk, hogy mit súg a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Továbbra is túl sokat aggodalmaskodsz, főleg a munkáddal kapcsolatban. Meg kell győznöd magad, hogy nincsen semmi baj. A maximalista énedet picit a háttérbe kellene szorítanod, így lelheted igazán örömödet a feladatidban. Most annak örülj, amid van, és ne azon rágódj, hogy mid nincsen. A pozitív látásmód sokat segíthet.

Bika (április 21. - május 20.)

Erős lehet benned a versenyszellem a következő napokban, aminek vannak negatív oldalai is. Agresszívan akarod felvenni a konkurenciáddal a versenyt, de nem biztos, hogy ez a helyes út. Nehezen tudsz felszabadulni és kikapcsolni az agyadat. Elő kellene venned azt a hobbidat, amiben igazán örömödet leled.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem igazán vagy a csúcson, és nehezen tudsz lenyugodni a konfliktusok után. Jelenleg a környezetednek is a nyugodt énedre lenne szüksége. A belső egyensúly fenntartása nagy kihívás, de jobban kell erre figyelned. A munkádban új feladatok kerülnek eléd, amik új kapcsolatokat is jelentenek. Mindenképpen becsüld meg őket.

Rák (június 22. - július 22.)

Türelmetlen vagy, így könnyen bele tudsz kerülni néhány kellemetlen veszekedésbe. A konfliktusok fel tudnak csigázni, de mégis jobb lenne a nyugalomra törekedned magad körül. A közeli környezeteddel is nehezebben tudod megosztani az érzéseidet. Jobb lenne inkább elvonulnod, és egyedül feltöltődnöd.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nagyon oda kell figyelned a közeli környezetedre. Olyan emberek bukkanhatnak fel, akik csak érdekből keresik a barátságodat. Semmiképpen ne engedd magadat kihasználni, főleg most, mert nem igazán vagy rendben érzelmileg. Ne avatkozz most mások dolgába, inkább a saját ügyeidet akard helyretenni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Jobban kézben kell tartanod a pénzügyeidet. A hétvégén hajlamos lehetsz túl sokat költeni, a végén pedig csak kapkodod a fejed, hogy hova tűnt a sok megtakarítás. Hamarosan elrendezhetsz egy ügyet, ami mázsás súlyként nehezedett a válladra. Találékony vagy, a kreativitásodat felerősítik a bolygók, amit ki kell használnod.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mély gondolatok törhetnek elő belőled, amik sokat segíthetnek az önismeretedben. Lehet nem veszed észre, de változékony időszakon mész keresztül. Az csak rajtad múlik, hogy ez a változás pozitív lesz-e. Ne akarj most mindenáron másokról gondoskodni, inkább találd meg a saját békédet. Ha ez megvan, könnyebben fog menni minden.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma melléd állhat a szerencse, de ehhez ügyesen aktivizálni kell magadat mindenben. Ne legyél lusta, mert tényleg könnyen túl tudsz lendülni minden feladatodon. Esélyed lehet valakivel végre elásni a csatabárdot. Gondold végig kivel volt konfliktusod, mert jobb lenne pontot tenni a végére, már csak azért is mert az illető később a segítségedre lehet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ne keseredj el, ha nem jön össze minden elsőre. Fejlődési fázisban vagy, és sok minden most alakul ki benned. Remekül tudsz alkalmazkodni mindenhez, ha kitartó vagy. Játssz taktikusan, mert így az élet minden terén jó eredményeket tudsz elérni. A stratégiád kiválasztásában támaszkodj az eddig szerzett tapasztalataidra.

Bak (december 22. - január 20.)

Túlteng benned az energia, és képes vagy akár más helyett is elvégezni a feladatokat, csak a megfelelő mederben haladjon minden. Az a baj, hogy túlságosan el tudsz merülni néhány dologban, és sok mindent elhanyagolsz. Ez jelenleg még nem jelent problémát, de később összetorlódhatnak minden. Figyelj oda erre!

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Sok minden miatt lázban égsz, de még abszolút nem szabad elengedned magad. A jókedv és a gondtalanság ki tud zökkenteni a hétköznapokból, így fontos teendők mellett mehetsz el. Valahogy hozd össze a kettőt, és ne keserűen vágj bele mindenbe. Gyakran esel túlzásokba, mert nem tudsz nemet mondani, pedig olykor kellene.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem szabad, hogy a régi hibáidon rágódj. Tudod jól, hogy ezeket már nem lehet visszacsinálni, szóval előre kell tekintened mindenben. Néhány keserű gond kerülhet eléd, szóval készülj fel ezekre a hétköznapokban. Érdemes megbíznod mindenkiben, aki közel áll hozzád, mert sokat segíthetnek neked ebben a kényes időszakban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás