promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: igyekezz minden problémát megoldani a hétvége előtt
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegyre egy felszabadult hétvége várhat, ha megtalálja a gondok gyökereit. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

A bolygók szerencsét sugároznak feléd, szóval lehetsz egy kicsivel bátrabb. Ha még fáradtnak is érezd magadat így a hétvége előtt, hamarosan meg fogod találni a kellő motivációt. Úgy fel tudsz pörögni, hogy olyan kalandokba is belevághatsz, amik életre szóló élményt adhatnak. Minden ilyen dolog javítani tud a közérzeteden.

Bika (április 21. - május 20.)

Mindenképpen kerülnöd kell a pletykákat, mert azok le tudnak téríteni a helyes útról. Ha te lennél valamelyik középpontjában, akkor se tudna senki besározni, mert remekül teljesítesz. A bolygók egy pozitív időszakot jósolnak, amikor nem csak újra magadra találhatsz, de még másokat is tudsz ösztönözni. Talán végre belevághatsz valami hosszú távú projektbe is.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha sok minden történt veled az elmúlt időszakban, akkor muszáj lesz kicsit lelassítanod. Szükséged lenne egy kis nyugodtságra, hogy rendszerezni tudd a gondolataidat. Estére ne valami kalandos programot keress, hanem töltődj fel otthon. Jobban kell figyelned az egészségedre is – az extra pihenés segíthet ezt szinten tartani.

Rák (június 22. - július 22.)

Előfordulhat, hogy most a kisebb sikerekért is jobban meg kell küzdened. Van mindenkinek ilyen időszaka, szóval ne ess pánikba emiatt. Ha az eddig szerzett tapasztalataidra támaszkodsz, akkor megkönnyítheted a dolgodat. A hasonló problémákra talán ugyanaz lehet a megoldás. Az is fontos, hogy legyél türelmes, és ne siettess semmit.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A változatosság fog előre mozdítani. Keress olyan elfoglaltságot, ami kielégíti a kíváncsiságod. A lelkedet és a testedet egyaránt edzened kell. Ha az utóbbinak nem teszel eleget, akkor nyughatatlan leszel, és nem tudod összeszedni magad. Sok bonyodalomtól megkímélheted magad, ha segítséget kérsz a hozzád közelállóktól a döntéseidben.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon romantikus, és nosztalgikus ma a hangulatod. Aki erre vevő, azt le tudod venni a lábáról. Szeretnéd félre tenni az aggodalmaidat, de nem nagyon sikerül. Ha úgy érzed, valakivel gond lehet, akkor figyelmeztesd rá. Most nagyon jók a megérzéseid, és fogod tudni, ha baj közeledik. Ezt a képességet hétvégén is használd ki.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem szabad, hogy ma magyarázatot keress az érzelmeidre. Amit a szíved diktál, úgyis az lesz az uralkodó. Ezzel nincsen semmi baj, de készülj fel, hogy az érzelmeid fognak előtérbe kerülni. A mostani bolygóállás miatt, szóval rengeteg bókot tudsz majd begyűjteni. Beléphet az életedbe valaki, aki teljesen le fog nyűgözni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma próbálod leplezni, hogy ideges vagy. Főleg fecsegéssel és a témák terelésével. Pedig jobb lenne, ha valamiről őszintén beszélnél. Ha őszinte vagy, akkor a barátaid megoldást fognak találni a kényes kérdésedre. Baráti szeretettel közeledsz mindenki felé, amit muszáj kihasználnod. Ma igazán megnyílhatsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma a személyes problémáid kerülhetned előtérbe. Lehet van egy közeli személy, aki rengeteg fejfájást okoz neked. A pénzügyi helyzetedet gondold át jobban, mert tudod jól, hogy túl sokat költekeztél mostanság. A jövőd érdekében sok téma van, amit tiszta fejjel kell átgondolj. Erre hála égnek hétvégén is lesz lehetőséged.

Bak (december 22. - január 20.)

Amit elterveztél, lehet nem is annyira merész, mint amibe belegondoltál. Legyél bátor, és próbáld megvalósítani. Előre mozdulhat a szerelmi életed, mert romantikus hangulatban vagy. Kedvezően alakulhatnak a dolgok, ha párkapcsolatról van szó. Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik előre viszik a gondolkodásodat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma képes vagy mások problémájával azonosulni, és reagálni is tudsz rájuk. Ez azt is jelenti, hogy rengeteg gondot tudsz megoldani, és közben a saját gondjaidra is megoldást fogsz találni. Könnyedén meg tudod nyugtatni egy barátod, akinek látod, hogy kezd félre menni az élete. Meríts ebből te is, mert sok jóra bukkanhatsz.

Halak (február 20. - március 20.)

Nagyon nagyvonalú, és adakozó voltál az elmúlt időben, ha a barátaidról van szó. Lehet vissza kellened fogni a kiadásaidat, és a lelki megnyilvánulásaidat. Nem sokan értik meg, mit képviselsz valójában, és rájuk kár időt pazarolni. Jobban jársz, ha saját magaddal törődsz. Kezdhetnéd egy kis esti meditációval, hogy kitisztítsd a fejedet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás