promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: sok buktató lehet körülötted, amire nem árt figyelni a héten
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legtöbb csillagjegyre egy kellemes hét várhat, de azért problémák is felüthetik a fejüket. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned!  

Kos (március 21. - április 20.)

A hét eleje alkalmat kínálhat a gyógyulásra lelkileg. Igyekezz beszélni a problémáidról a közeli környezeteddel, hogy minden a helyére tudjon kerülni. Kerüld a bezártságot, mert a megfelelő társaság és helyszín fel tud tölteni életenergiával. A karma most fokozottan előtérbe kerül a csillagjegyednél a bolygók szerint. Ez ugyebár azt jelenti, hogy ha jó dolgokat teszel, és segítesz másokon, akkor a sors ezt visszaadja, és veled is jó dolgok fognak történni.

Bika (április 21. - május 20.)

Sok lehet körülötted az érzelmi zűrzavar a héten. Ha szándékosan bántod magad a kisebb hibákért, az abszolút nem fog segíteni. Kérj egy kis segítséget a környezetedtől ahelyett, hogy titokban szenvednél. Az indulataidat is jobban kell kezelned, különben olyat mondhatsz ki, amit később nagyon meg fogsz bánni. Főleg a munkahelyeden kell odafigyelned erre.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A mostani bolygóállás nagyon elő tudja hozni a féltékeny énedet a héten. Ha van párkapcsolatod, akkor ügyelj arra, hogy ne akard ellenőrizni, inkább igyekezzetek kiegészíteni egymást. Próbáld meg hanyagolni a következő pár napban a közösségi médiát, és inkább figyelj az élet apró örömeire. A heted pozitívan zárulhat, de ahhoz meg kell oldanod a nagyobbak mellett az apróbb problémákat is.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha sok hibás döntést hoztál mostanában, akkor lassan lehetőséged lesz kikerülni a gödörből. Minden a helyére kerülhet, és az értékes ötleteid segíthetnek abban a héten, hogy előre tudj lépni. Próbálj meg egészségesebb egyensúlyt teremteni a munka és a magánéleted között, hogy ez ne okozzon extra stresszt az életedben. A társasági életedet sem ártana helyrebillentened. Több kikapcsolódásra van szükséged.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A héten többször el kellene kerülnöd a külvilág híreit. Olykor jobb, ha picit bezárkózik az ember, elvonul, és neked pont erre lenne szükséged. Ha van rá lehetőséged, akkor még az okostelefont is kapcsold ki néha esténként. Menj ki a természetbe, kirándulj, de a legfontosabb, hogy kiszakadj a szürke hétköznapokból. Amúgy is félrevezető információk vehetnek körül, amiket tudnod kell kezelni. Lelkileg egyenesbe kerülhetsz végre, ha megfogadod ezeket a tanácsokat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Eléggé ingadozhat a hangulatod a héten, de egyszerűen muszáj, hogy őszinte legyél mindenkivel. Meg kell találnod a középutat, amikor még nem vagy sértő, de mégis ki tudod fejezni a véleményed. Szomorúnak, és letörtnek érezheted magad olykor. Ezt csak fokozhatja, ha hasonló életérzésű emberek társaságába kerülsz. Próbálj meg kiszabadulni, és olyan barátokkal körül venni magadat, akik fel tudnak villanyozni. Az is fel tud dobni, ha új emberekkel ismerkedsz meg.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Jól figyelj mindenkire a környezetedben, mert hasznos tanácsokat kaphatsz a barátaidtól, vagy a rokonaidtól a héten. Sokszor nincsen igazuk, ezt te is jól tudod, de most kifejezetten hatékonyan tudnak reagálni a gondjaidra. Ezek olyan lökést adhatnak, amivel nagyon jól fog tudni indulni, sőt, jól is végződhet, ha beosztod az energiáidat. Lehet egy picit ellenérzéseket fognak kiváltani belőled ezek a javaslatok, és szokatlannak tűnhetnek, de egyáltalán ne félj tőlük. Mindenképpen fogadd meg őket.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Elkezdenek majd helyre jönni a pénzügyi gondjaid lassacskán, és egy nagyobb bevételre számíthatsz a közeljövőben. Minden forintnak alaposan meg szoktad tervezni a helyét, de ideje, hogy magadra is költs egy kicsit. A héten igyekezz kimozdulni a négy fal közül, és egy kis testmozgást sem ártana betervezned. A megérzéseid jól működnek, szóval nyugodtan hallgathatsz rájuk, amikor hirtelen döntést kell hoznod valami miatt.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nehezen fogsz tudni visszalendülni a hétvége után, főleg, ha igazán fel tudtál töltődni. Az lenne a legjobb, ha megterveznéd előre a hetedet, mert így sok mindenben megkönnyítheted a dolgodat. Friss kalandokra vágynál, és elég erős terveid vannak a jövőre nézve. Fontos, hogy mindennek alaposan utánajárj, mielőtt belevágsz valamibe. Sok múlhat az apróságokon, amiket mostanában hajlamos vagy félvállról venni.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy távoli hozzátartozó, vagy egy rég nem látott barát tűnhet fel a semmiből. Úgy néz ki semmi érdek nincs ebben, és téged is fel tud villanyozni a találka. Ha így van, akkor beszéljetek meg valami közös programot a közeljövőben. Figyelned kell arra, hogy ne égj ki a munkában. Most a héten csak annyit vállalj be, amennyit feltétlenül muszáj. Ha még nem mentél el szabadságra, akkor gondolkozz el, hogy mikor veszed ki.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A baráti kapcsolataid kerülhetnek az előtérbe ezen a héten. Az utóbbi időben te is észrevetted, hogy elhanyagoltad őket. Muszáj lesz picit iparkodnod, ha meg akarod erősíteni a köteléket. Már az is elég, ha interneten csevegsz valakivel, akivel már rég nem beszéltél, de ha van rá lehetőség, mindenképpen találkozzatok. Ezen a héten nem szabad nagy kockázatokat vállalnod, hanem a jó öreg rutinodra érdemes támaszkodnod.

Halak (február 20. - március 20.)

Sok pozitív energiát fognak közvetíteni feléd a bolygók, szóval igyekezz mindenben hasznossá tenni magadat. Ha úgy érezd a pörgés tud kikapcsolni, hát akkor ennek engedj. Az lenne a legjobb, ha valamelyik kiemelt hobbiddal is tudnál foglalkozni. Megnőhet a flörtölési kedved, ami sokat segíthet, ha esetleg szingli vagy. Ne akarj most túldramatizálni semmit, csak legyél laza, és akkor a stressz is el fog kerülni.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás