promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Porrá tört egy Porschét a dús keblű tévésztár
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A valóságshow-ban szereplő hölgy maga szállt ki a roncsból, nincs életveszélyben.

A 33 éves Julia Jasmin Ruehle vezette azt a Porsche 718 Cayman sportkocsit, amely a napokban csúnyán karambolozott Prenzlau közelében az autópályán. A Németországban jól ismert valóságshow-szereplő súlyos sérüléseket szenvedett, mert autója nagy sebességgel csapódott a szalagkorlátnak.

 

Fotó: instagram.com/followjuliajasmin

Az ütközés következtében az autó három kereke lerepült, a roncsok pedig 300 méteres körzetben szóródtak szét az úton. Belső sérülései ellenére a mutatós, tetkókkal borított hölgy szerencsére nincs életveszélyben.

Julia Jasmin Ruehle az Éjjel-nappal Berlin című reality révén vált ismertté a német nézők előtt. A karambol után maga szállt ki a Porschéból, de a mentők természetesen gyorsan kórházba szállították.

A baleset este, már rosszabb látási viszonyok közt, 9 óra körül történt. A rendőrség szerint a fekete járgány többször meg is pördült, mielőtt ronccsá válva megállt. A hatóságok onnan tudták, ki a karambol elszenvedője, hogy a hölgy autogramkártyái szanaszét hevertek az úton.

A bő 300 lóerős Porsche 718 Cayman csúcssebessége meghaladja a 300 km/h-t. Mivel a német autópályákon nincs sebességkorlátozás, ezért a sofőr akár ekkora tempóval is haladhatott, amikor elvesztette uralmát a jármű felett.

A moszkvai születésű hölgy a helyszínen nem adott magyarázatot arra, hogyan következett be az ütközés.  Egyelőre a közösségi média felületein sem adott hírt magáról, ami egy ilyen horrorisztikus baleset után érthető is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás