promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szeretem a cickóimat – mondta a tévésztár, aztán levetkőzött
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meg akarja változtatni a közösségi médiának a női testről sugallt hamis képét.

A tévés személyiség Vicky Pattison régóta azon ügyködik, hogy megváltoztassa azt a szépségfogalmat, amit a közösségi média szerinte hamisan alakít és mutat be. A 33 éves szépség nem restellt nekivetőzni sem, hogy megmutassa valódi kinézetét.

Fotó: instagram.com/vickypattison

A Geordie Shore című reality műsorból Anglia-szerte jól ismert hölgy rengeteg elismerést zsebelhetett be 4,7 millió Instagram-követőjétől a bátor tett miatt. Igaz, nincs is miért szégyenkeznie a párducmintás fürdőruhájában, még ha némi plusz fel is fedezhető a hasán és a combjain.

„Ez csak egy apró emlékeztető nektek arról, hogy fejezzétek be önmagatok összehasonlítását az interneten felbukkanó idegenekkel”

– írta ki Vicky az oldalára. Szerinte a sok filterezett arc, simává photoshopolt bőr, karcsú test, menő kocsi, drága karóra és mosolygó pár fotója nemcsak károsan hat az átlagemberekre, de ráadásul hamis képet is sugallnak.

„Nehéz megtanulni önmagunkat szeretni, ha közben rendszeresen bepillantgatunk valaki más nagy gonddal kitalált, de nem valós életébe. Ne feledjétek, hogy az emberek azt posztolják, amit láttatni akarnak magukról: a legjobb szögben, a legjobb napjukat, önmaguk legjobb változatát. De ezt sohasem szabad összevetnetek a saját hétköznapi megjelenésetekkel”

– adott jó tanácsot a reality sztár. Aki azt is elárulta, hogy nagyobb cickókkal és fenékkel sokkal szexibbnek és magabiztosabbnak érzi magát, mint csontsoványan, koplalva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás