Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ez az, csak keményen! Teleszkópos rakodóval álltak bosszút egy parkoló autón

Ez az, csak keményen! Teleszkópos rakodóval álltak bosszút egy parkoló autón

Élet

Ez az, csak keményen! Teleszkópos rakodóval álltak bosszút egy parkoló autón

Élet

Promotions 21:07

Az angoloknál a magánterület szent, de egy ekkora balhé azért túlzás volt.

Parkolási nézeteltérés miatt rontott neki egy angol gazda egy személyautónak. A teleszkópos rakodóban ülő farmer egyszerűen alányúlt a kocsinak, és felborította. Az autó tulajdonosa videóra vette az esetet, de még a rakodó rugdosásával sem tudta megakadályozni a barbár tettet.

A gazda nem elégedett meg a borogatással, hanem ki is tolta a – véleménye szerint – szabálytalanul az ő földjén parkoló kocsit. Amikor pedig visszafordult, a rakodó villájával elsodorta a károsult felet. Kész csoda, hogy nem okozott nagyobb sérülést neki.

Fotó: Jeremy Vine/Twitter

A Barnard Castle környékén élők már korábban is gyakran panaszkodtak arra, hogy a festői vidékre érkező turisták semmibe veszik a tulajdonjogot, és simán leparkolnak bárkinek a földjén. Ezt elégelte meg az egyik gazda – jócskán túllőve a célon.

„A sofőr elzárta a farm bejáratát az autójával. Neki okostelefonja volt, a gazdának teleszkópos rakodója. Vajon ki nyert?”

– tette fel a költői kérdést Jeremy Vine, aki a Twitteren osztotta meg a megdöbbentő videót. A kommentelők inkább az eset vicces oldalát próbálták meglátni, de a kakaskodás valóban járhatott volna komoly személyi sérüléssel is.

„Ez magánterület, szóval a farmernak minden joga megvolt a kocsi elmozdításához. De a károkozásért felelnie kell, a károsult srác pedig felhozhatja érvként, hogy megfélemlítették, és közúton ütötték el a rakodóval”

– értékelt higgadtan az egyik hozzászóló. A hatóságok egyelőre nem reagáltak az ügyre, de a videó gyors elterjedése után alighanem intézkedni fognak.

Borítókép: Profimedia