promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez az autó hat év alatt 22 alkalommal karambolozott - most így néz ki
Borítókép:  Forras: autoszektor.hu
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem sajnálták a tulajdonosai ezt az Oroszországban forgalomba helyezett, 2013-as kiadású Infiniti FX50-et, amelyet 6 teljes működési év során 22 alkalommal vitték az autót szervizbe baleseti sérülésekkel. 

Közlekedésbiztonsági szakértők a használt autók oroszországi piacát elemezve, azonosították a legtöbb balesetet elszenvedett személygépkocsit

 - írja az autoszektor.hu szakportál. A rekordot egy 2013-as Infiniti FX50-es tartja, amely 22 alkalommal került a szervízbe baleset miatt.

Hivatalosan 11 alkalommal szenvedett balesetet. Ugyanakkor a crossover eddigi három tulajdonosa 22 alkalommal fordult szervizközpontokhoz javítási munkák végett. Az adatbázisok szerint a japán crossover a karambolok során számos durva ütést kapott a karosszéria elejére és hátuljára. 

Az Infiniti a legsúlyosabb balesetet 2020 júliusában, Szentpéterváron szenvedte el. A crossover javítási munkálatai során ekkor cserélni kellett a lökhárítókat, a szélvédőt, és a hűtőrácsot, valamint javították a csomagtartó fedelét és az egyik hátsó ajtót. A sok ütközés miatt az autó karosszériája többször súlyosan deformálódott. A biztosítási társaságok hat év és három hónap alatt mintegy 2,5 millió rubelt (kb. 10 millió forintot) fizettek ki a crossover javítási költségeként.

De az orosz szakértők az az autót is megtalálták, melynek eddig a legtöbb tulajdonosa volt az országban. Egy 2000-es Toyota Vitzről van szó, amely 6 év és 10 hónap alatt 67 alkalommal váltott tulajt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás