promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: igyekezz boldoggá tenni magadat a hétvégén
Borítókép:  Alice S. / BSIP / BSIP via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közelednek az ünnepek, és ez a hétvége sok csillagjegynek jó lehet arra, hogy fel tudjon töltődni előtte. 

Kos (március 21. - április 20.)

Ma tökéletes hallgatóság lehetsz egy mély beszélgetésben, és te is igazán meg tudsz nyílni valakinek. A kíváncsi természeted elkezd felülkerekedni mindenen. Tökéletes idő ez arra, hogy új ismereteket szerezz, vagy közelebb kerülj valakihez. Persze figyelned is kell, mert a bolygók az egódat is erősítik – ne legyél túl nagyképű.

Bika (április 21. - május 20.)

Talán irritálhat ma mások viselkedése, de ez ne akadályozzon meg abban, hogy a saját utadat járd. Ha nem kötsz bele senkibe, akkor beléd se fognak. Most pozitívan gondolkodsz, és nemsokára új kapukat is fogsz tudni kinyitni ezzel. Sok mindenből tudsz inspirálódni, ezért is lenne kiváló elfoglaltság, ha elővennéd a rég elfeledett hobbijaidat a hétvégén.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nehezen tudsz megvilágosodni néhány kérdésben, és azt se igazán hagyod, hogy mások segítsenek neked. Pedig jobb lenne, ha néha meghallgatnád mások véleményét. Nem lehetsz Te mindenben a legjobb. Ebben az időszakban igazi szövetségeseket tudnál szerezni azzal, ha több lenne benned a kompromisszumkészség.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem szabad minden energiádat arra áldoznod, hogy másokat boldoggá tegyél. Ma változtatnod kell, pont azért, hogy boldoggá tudd tenni magadat. Kezd el azzal, hogy megleped magadat valamivel, amire már régóta vágytál, de az is jó, ha elvonulsz egy kicsit mások elől. Igyekezz feltöltődni, különben nagyon le fogsz merülni testileg és lelkileg is.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A jövő előtted áll, szóval sok múltbéli dolgot ki kellene törölnöd az agyadból. Néhány rossz emlék csak hátráltat, és a magabiztosságodnak sem tesz túl jót. Nem változtathatsz azon, ami már megtörtént, bármennyire is szeretnéd. A tiszta laphoz az is kell, hogy megtudj békélni saját magaddal. Sokkal jobban feltölt majd, ha a jövőre koncentrálsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Jelenleg az a legjobb amit tehetsz, ha hanyagolod a munkát. Ha a hétvégén mégis dolgoznod kell, akkor igyekezz összekötni valahogy a kellemeset a hasznossal. Talán még az se baj, ha most csak félgőzzel menetelsz előre. Sokkal jobban kellene koncentrálnod az egészségedre, és picivel többet aludnod.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Előtörhet a kísérletező kedved, ami egyáltalán nem baj, de csak azokon a pontokon vesd be, ahol nem baj, ha hibázol. Új utakat találhatsz ezzel, hogy növelni tudd egy kicsit az önbizalmadat. A legfontosabb az lenne ezen a hétvégén, hogy megtaláld a belső békédet. Ha problémák sokasága áll még előtted, akkor azokat kezd el megoldani szép lassan.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egy közeli személy az életedben olyan változásokon megy át, ami miatt teljesen megváltozhat az élete. Az jó dolog, ha támogatni szeretnéd őt, mert közben te is tarthatsz egy afféle önvizsgálatot magadon. Tapasztalatokat kell gyűjtened, és lelkileg erősebbé válnod, mert még lehet az ünnepek előtt le kell majd küzdened egy elég nehéz lelki kihívást.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Élvezned kell mások bizalmát a képességeidben, és nem szabad kételkedned magadban. Sokkal többre vagy képes, mint gondolnád, és a többi ember végre segít ezt megértetni veled. Van néhány dolog, ami csorbát ejthetett az egódon, de vissza fogsz tudni találni a helyes útra. Igyekezz sokat beszélgetni a barátaiddal még akkor is, ha nem tudtok személyesen találkozni.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha van párod, akkor boldog pillanatokat tölthettek együtt. A lényeg, hogy próbáljatok meg kilépni a komfortzónátokból. Viszont ha szingli vagy, akkor is kiválóan segítenek abban a bolygók, hogy megtaláld a párodat. Ne félj a társkeresőktől, mert olyan emberek bukkanhatnak fel, akik passzolnak az ízlésedhez.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ideje lenne már egy mély beszélgetésnek olyan valakivel, aki közel áll hozzád, és meg tud érteni. Sok dolog aggaszt, és lelkileg is meg tudnál erősödni, ha néhány dolgot kiadnál magadból. Az őszinteség és a tiszta kommunikáció nagyon fontos lesz a következő napokban. Nem baj, ha kiszolgáltatottnak érzed magad, mert főleg olyanok vannak most a körödben, akikben bízhatsz.

Halak (február 20. - március 20.)

Gyors lehet a helyzetfelismerésed, és a kreatív gondolkodásodnak is jót tesznek a bolygók. Ragyogó eredményeket érhetsz el, ha kicsit jobban koncentrálsz. Viszont maradj két lábbal a földön, és csak az alap dolgaiddal törődj. Ez az időszak nem kedvez a változásoknak. A háttérben kell kicsit maradnod, és magányosan haladni a céljaid felé.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás