promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: el kellene kerülnöd a komoly döntéseket?
Borítókép:  Zero Creatives / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vissza kell fognod magad, vagy éppen most fog szárnyalni a csillagjegyed? Mutatjuk, hogy kinek mire kell figyelne!

Kos (március 21. - április 20.)

Új utak, friss tapasztalatok állhatnak ma előtted, amiket ha jól kezelsz, akkor nagyon is a hasznodra válhatnak. Most nem szabad másra bíznod a döntéseket, mert az elég sok veszélyt hordozhat magában. Legyél energikus, és céltudatos, akkor valóban sikered lehet, még a szerelmi ügyekben is. Persze ne akarj mindent egyszerre.

Bika (április 21. - május 20.)

A Hold az ikrek jegyébe lépett, ami rád is hatással van, és egy igazán mozgalmas nap állhat előtted, persze pozitív értelemben. Ha nem tetszik a tempó, még lehet szabályozni is tudod, de azért ne lépd túl a hatáskörödet. Áradnak belőled a szellemes gondolatok, szóval ha teheted, keresd mások társaságát, és dobd fel a napjukat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A Hold jelenleg a te jegyedben van, ami biztosítja, hogy állandóan remekül tudsz pörögni. Azért ne hagyd, hogy előbb járjon a kezed, mint a fejed. A kapkodással áteshetsz a ló túloldalára is akár. Remek ötleteid vannak, de ha teheted, ezeket raktározd el, és majd később valósítsd meg. Romantikus meglepetésben lehet részed az este folyamán.

Rák (június 22. - július 22.)

Fontos, hogy továbbra se cselekedj semmiben elhamarkodottan, és legyél türelmes. Ha lelkesen és keményen dolgozol, akkor minden célod végre megvalósulhat. Ne törődj azokkal a barátokkal sem ismerősökkel, akik nem hisznek benned. Foglalkozz és építkezz azokkal, akik végig melletted álltak. Legyél visszafogott a költekezésben, később szükség lehet a pénzre.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Továbbra is azzal jársz a legjobban, ha a saját érzelmeidet igyekszel rendbe tenni, néhány dologban pedig ideje lenne pihenőt tartani. Ne akarj túl sokat markolni, és haladj mindenben fokozatosan. Ha a tennivalókat előre ütemezed, akkor jobban át tudod őket gondolni, és el is tudod engedni a fantáziádat. Ez jó hatással lehet a kreativitásodra.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A Hold a változékony ikrekben bolyong, ami ezt most belőled is kihozhatja. Nagyon oda kellene figyelned a hangulatingadozásaidra. Egyszer forró vagy, egyszer meg jéghideg, amivel a környezetedet az őrületbe tudod kergetni. Igyekezz egy kis stabilitást vinni a hétköznapokba. Most utálsz mindent, ami úgy érzed lelassít, pedig néha muszáj lesz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha valakinek, hát most neked elég érdekes a hangulatod. A közérzetedre a nyughatatlan energikusság jellemző. Ezt ha jól kezeled, akkor remekül tudod használni. A karriered elkezdhet előre mozdulni, de még mindig hiányzik ehhez néhány puzzle darab. Igyekezz minél hamarabb megtalálni őket és a helyükre illeszteni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha jól indult a heted, akkor tarható ez a tendencia, csak ne akarj feleslegesen összebalhézni senkivel. Haladj a saját dolgaiddal, a többit pedig engedd el magad mellett. Most annak van itt az ideje, hogy belevágj a keményebb feladatokba. Ez mozgalmas napokat hozhat, de egy olyan győzelmet is, aminek a végén nagyon fogsz örülni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Úgy érzed, hogy a közeli környezeted nem értékeli úgy az ötleteidet, ahogyan azt kellene. Bizony akadhatnak olyanok, akik le akarnak húzni, de te csak ússz felfelé, és próbáld megragadni az álmaidat, még ha azok a csillagokig is érnek. Nem szabad semmiben elbizonytalanodnod jelenleg. Közben egy vitába keveredhetsz, ahol nem ártana csendben maradnod, mert nem rád tartozik.  

Bak (december 22. - január 20.)

Elég komoly lelki állóképességre lesz szükséged a mai napon. Nagy segítséget jelenthet, ha meg tudod beszélni a problémáidat a közeli környezeteddel, vagy a pároddal. Az már a problémától és a minőségétől is függ, hogy kit kellene választanod. Ha ez megvan, akkor nagyon könnyen túl tudsz jutni bármin.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A bolygók felkorbácsolják az érzékeidet, és inkább az ösztöneid irányíthatnak. Ha ezt a megfelelő helyen veted be, akkor nem lehet semmi probléma. Közben valaki eléggé akadályozhat az előrejutásodban. Szűrd ki ezt az ember minél hamarabb, mielőtt késő lenne. Ha korlátokba ütközöl bosszankodsz, de tudnod kell, hogy ezek egyáltalán nem végzetesek.

Halak (február 20. - március 20.)

Az általános nagylelkűséged egy időre alább fog hagyni, de ez egyáltalán nem baj. Most más célokra kell koncentrálnod, amihez muszáj lesz egy kis önzőség, ami miatt nem szabad rosszul érezned magad. Ha mindig mások érdekeit nézed, akkor te sosem fogsz haladni. Szerelem terén szeszélyes lehetsz, szóval ne most hozz ebben komoly döntéseket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás