promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő előadókkal és programokkal tér vissza a Kerekdomb Fesztivál: a Margaret Island, a Blahalouisiana és a Honeybeast is tiszteletét teszi
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szeptember 16-18. között ismét megrendezésre kerül a Kerekdomb Fesztivál, ami rengeteg remek programot tartogat az érdeklődőknek.

Már nem kell sokat várni, hogy zenével, irodalommal, színházzal, különleges borkóstoló programokkal teljenek meg Európa mértani középpontjának, Tállyának a pincészetei és szőlőskertjei, ugyanis szeptember 16-18. között jön a hetedik Kerekdomb Fesztivál, ahol esténként a koncerteké a főszerep:

fellép a Margaret Island, a Blahalouisiana, a Honeybeast és a Budapest Bár, Caramel akusztikus koncerttel készül, de hallhatjuk még többek között Apey, Barabás Lőrinc, Palya Bea és zenekara, a Sorbonne Sexual, a Hét Hat Club, Saya Noé, a Kertekalatt, a Platon Karataev duo, a The Anahit akusztik duó és a Szilárd Piano Projekt dalait is.

A színházban ezúttal az Art-Színtér és a Művészetek Völgye közös darabját, a Mr. és Mrs-t mutatják be, valamint Edward Albee, Három magas nő c. előadását. Pokorny Lia LIAison c. zenés stand-up estjével érkezik Tállyára, Beck Zoltán és Vecsei H. Miklós Kártyajáték c. irodalmi műsorukkal, Prieger Zsolt és Törőcsik Franciska pedig Pilinszky és én c. előadásukkal.

A Kerekdomb Fesztivál egyszerre szól az aktív pihenést kedvelőknek, a nagy beszélgetésekre vágyóknak és a felfedezőknek. Napközben e-bike és evezős túrák várják a mozogni vágyókat, de az Aktív Magyarországgal együttműködve futócipőt húzva a Tállya-Golop futásra is be lehet nevezni, de fel lehet fedezni az UNESCO világörökség részét képező Tokaji Borvidék varázslatos dűlőit is, miközben a helyi borász mester mesél a szőlőkről és a poharakba csorduló borokról. A látogatók Tállya történelmével is megismerkedhetnek a Hosszúlépés.járunk? sétáin. Emellett izgalmas színházi és irodalmi előadások, filmvetítések, gyerekprogramok, ültetett borkóstolók is szerepelnek a háromnapos fesztivál programjai közt.

A teljes programkínálat a www.kerekdombfeszt.hu oldalon érhető el, ahol szeptember 1-től megvásárolhatók a napijegyek és 14-ig le lehet csapni a kedvezményes bérletekre is.

Itt pedig meg lehet tekinteni pár kedvcsináló képet:

Borítókép:  Kerekdomb Fesztivál
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás