promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hagynád, hogy egy óriási pók őrizze az álmod? Ha igen, akkor van egy remek hírünk! – galéria
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az emberek egyenesen imádják az ukrán művész, Nataliia Bondarieva hatalmas pókplüsseit, amik egyszerre cukik és félelmetesek.

Az ukrán Nataliia Bondarieva mindig is imádta az állatokat, rovarokat, illetve bogarakat, ráadásul komoly művészi vénával is rendelkezik, ezért elhatározta, hogy összehozza a kettőt, így elkezdett különböző színekben és méretekben plüsspókokat készíteni.

Nataliia Bondarieva elmondta, hogy az emberek nagyon szeretik az alkotásait, hiszen nem csupán elég menő otthoni dekorációk, de még abban is segítettek egyeseknek, hogy legyőzzék a pókiszonyukat.

Az ukrán művész plüsspókjaiban drótok is vannak, hogy kedvünkre mozgathassuk a lábakat, így a nagyobb, 190 centis termékek tökéletesek egy jó kis szunyókálásra, a kisebbek pedig táskán, ruhán, vagy egyéb kiegészítőkön is jól mutatnak.

Egyedül annyi lehet fájó egyesek számára, hogy nem kevés pénzbe kerülnek Nataliia Bondarieva alkotásai, ugyanis 20 ezer forinttól akár több mint 300 ezerig is el tudnak szállni az árai mérettől függően, szóval rendesen a zsebünkbe kell nyúlnunk, ha ilyen plüsspókokat szeretnénk:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás