promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy unatkozó gyermek mindig feltalálja magát: így lett játszótér a rizsföldből!
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyermeki öröm nem a pénzen múlik, hiszen elég pár barát, egy labda, vagy esetleg egy gumikerék is ahhoz, hogy a világ átalakuljon egy nagy játszótérré – és ezt látványos galériánk is bizonyítja!

Manapság a legtöbb kölyök drága okostelefonra, vagy egy PlayStationre vágyik, hiszen egyre kevesebben tudják, hogy mekkora örömöt tud okozni egy kis szaladgálás a szabadban, labdázni egy jót, vagy csak élvezni a másik társaságát. Persze vannak olyan helyek, ahol ezeken kívül nem is nagyon létezik más opció, mégis úgy tűnik, hogy ennyi is elég ahhoz, hogy egy gyermek igazán boldog legyen.

Az Indiában található Nyugat-Bengálban például olyan képek készültek, amiken megfigyelhetjük, hogy milyen jókedvűen játszadoznak a helyi gyerkőcök egy hatalmas rizsföldön – ebből is látszik, hogy a világ egy nagy játszótér, ami arra vár, hogy meghódítsuk!

A Habrában található rizsmalmok dolgozzák amúgy fel a fotókon látható, kitermelt rizsszemeket, amiket végül sárga sávokban, különleges mintázatot alkotva tárolnak több holdnyi területen.

Nézd meg különleges szépségű galériánkat, ha kíváncsi vagy arra, hogyan csináltak játszóteret a gyerekek egy hatalmas rizsföldből:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás