promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli változás: több népszerű tévéműsort is érint
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ünnepek miatt rendkívüli műsorváltozás lesz ezen a csatornán.

Október 31-én és november 1-jén teljesen átalakulnak egyes tévécsatornák esti műsorrendjei. Az RTL-es például továbbra sem lesz Fókusz, a népszerű magazinműsor legközelebb csak szerdán tér vissza, ezen kívül nem adják le a Keresztanyu következő epizódjait sem.

Éppen ezért a Híradó után már 19 órakor elkezdődik a Celeb vagyok, ments ki innen!, és mindkét nap 20:30-ig fog tartani. A dzsungellakó hírességeket Marvel-filmek fogják követni: hétfő este a Venom első részét, kedden pedig a Pókember: Idegenben-t fogja sugározni az RTL.

A TV2-n is rendkívüli műsorváltozások lesznek az ünnepek miatt: mivel nem lesz most Tények Plusz, ezért minden kiemelt, esti műsor jóval előrébb fog kerülni.

A Tények után rögtön jön az Ázsia Expressz, ami 19 órától 20:30-ig fog tartani, majd folytatódik a Párharc, ami 21:50-kor fog véget érni. Késő este a TV2 is filmeket fog vetíteni: hétfőn a Brad Pitt és Angelina Jolie főszereplésével készült Mr. és Mrs. Smith-t, kedden pedig az Agyő, nagy Ő! című romantikus vígjátékot.

November 2-án, szerdán már mindkét csatornán a megszokott rendben fog menni, visszatérnek a magazinműsorok és a Keresztanyu is. Utóbbinak az utolsó részét november 4-én, pénteken fogjuk látni; ezen a napon fog véget érni a makkosszállásiakról szóló széria, ami 4 évadot élt meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás