promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új házba költöztek, majd sokkot kaptak: a kanapé alatt ugyanis egy átjárót találtak egy olyan helyre, ami örökké megváltoztatta az életüket
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem midennapi történet, egy óriási meglepetéssel.

Az utóbbi pár évben nagyon élre tört a nézettségi és olvasottsági listákon Magyarországon is egy műfaj, egy zsáner, amely egy új közösségi térben született, egy olyan helyen, ahol bizony a rövid videók vannak túlsúlyban, ezek dominálják a kontentet. A Tiktok-on ugyanis nagyon erősen képviseltetik magukat azok a videók, ahol bizony a userek olyan szobákat, titkos átjárókat mutatnak be, amelyekkel már rendesen az után találkoztak az ingatlanukban vagy éppen az albérletükben, hogy már régóta ott voltak.

Hirtelen azonban úgy érezték, hogy nem is ismerik a saját helyüket.

A tavalyi évben bizony az egyik legnézettebb videó az volt, amikor a fürdőszobatükör mögött tárul fel egy új világ, nem kis meglepetést okozva az ingatlan friss tulajdonosának, aki bizony lesokkolt a látványon, a felfedezésen.

Ám a mostani sztori amennyire sokkoló, annyira felemelős is. A srác, aki sztoriját az egyik közösségi oldalon, a Redditen osztotta meg, az ingatlanmegvásárlás után nem sokkal úgy tervezte, hogy kipucolja a hálószobában lévő kanapét, annak rendje és módja szerint ki is nyitotta, ám benne egy lejárót talált egy másik helyre, egy titkos szobába, ahol viszont nem valami fáradt pince volt,

hanem egy moziszoba.

A felfedezés óta pedig - mint mondta - egyre több időt tölt itt, hiszen a ház egyik legjobb szobája, legjobban felszerelt helyisége lett az újonnan felfedezett szoba. A srác azt is leírta a poasztban, hogy az előző tulajdonos nem közölte vele, hogy valami meglepetésre fog bukkanni, ha a kanapé alá néz. ő úgy gondolja, midnez azért volt, hogy még nagyobb legyen a meglepetése.

(via FemCafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás