promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A feleség olyat művelt férjével az ágyban, amitől azonnal milliomosok lettek (+18)
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valószínűleg ilyenre még nem volt példa a világtörténelemben, kuriózum történet.

Nem mindennapi érdekesség, történet egy brit házaspár sztorija, amelyben igazából két óriási fordulat is van, valakinek már az eéső is sokkolóan hathat, de aztán jön még valami, amitől teljesen eldobod majd az agyad. Callumék nagyon jó házasságban élnek, ám a feleség nem tudta tartani férjével a lépést, épp ezért úgy határozott, hogy meglepi őt, saját maga műanyag másával, a piacon fellelhető babák közül megvette nek azt,

amely a leginkább hasonlít rá.

A műanyag babának nevet is adtak, Dee lett, és szinte teljes értékű családtagként kezelik, nem is teszik el őt a szekrénybe, a mindennapokban is velük van, ám arról nem szól a fáma, hogy a szülőknek már bemutatták-e. Ám nem is ez a legmeglepőbb dolog, hiszen efféle babákkal ma már tele van az internet, szinte Dunát lehetne rekeszteni a gyártók ajánlataiból és a típusokból. Sőt, még olyan is megesett, hogy valaki elvette szintetikus barátnőjét, majd utána el is vált tőle. Mivel megismerkedett egy másik műanyag alapú szerelemmel, amikor elvitte javíttatni korábbi kedvesét.

Szóval az internet tele van ilyen történetekkel, amelyek első blikkre nagyon furán hangozhatnak.

Callumék azonban belevittek a történetbe még egy csavart, amikor "üzleti vállalkozásba" fogtak az OnlyFans-on az új jövevénnyel, és a történet annyira sikeres lett, az internet annyira imádta a dolgaikat, hogy egy hónap alatt 70 ezer fontot kerestek, ami forintra átszámítva 32 millió forint, egy hónap alatt. A fura párról, és Dee-ről IDE kattintva érhető el videó is a YouTube-on.

(via Player)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás