promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem várt helyről kapott szankciót Oroszország – Mindenki hátat fordít az oroszoknak?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újabb szankciót kapott az Ukrajnával folytatott háború miatt Oroszország, erre senki sem számított.

Magyarországgal együtt mindenki aggódva figyeli a szomszédságunkban zajló orosz-ukrán háború fejleményeit, hiszen az egész világot ledöbbentette, hogy ilyen rettenetes dolog történhet 2022-ben, ráadásul Európában.

Oroszország folyamatosan kapja a szankciókat a különböző nagyvállalatoktól, ugyanis egyebek között a Warner Bros. mögött álló WarnerMedia, a Disney, a Sony és a Universal is lépéseket tett annak érdekében, hogy jobb belátásra bírja az oroszokat – most pedig egy újabb óriás állt ki Ukrajna mellett.

A világ talán legnagyobb streaming szolgáltatója, a Netflix bejelentette, hogy a háborúra való tekintettel az összes orosz projektjét leállítja, legyen az akár film, vagy sorozat – így a közelgő Anna Karenina című széria munkálatai is szünetelnek, pedig az lett volna Oroszország első olyan alkotása, ami kifejezetten erre a platformra készül.

A Netflix ezzel határozottan Oroszország tudtára adta, hogy amíg tart a háború, addig jegelik a közös munkákat, ami persze hatalmas anyagi veszteséget jelent mindkét fél számára – de úgy tűnik, hogy a streamingóriás hajlandó megtenni ezt az áldozatot annak érdekében, hogy talán hasson az oroszokra, miközben Ukrajnát is támogatja bizonyos szinten.

Itt lehet megnézni egy kis ízelítőt a Netflix idei kínálatából:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás