promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szikora Robi, Tóth Vera, és Judy is Babicsek Bernáttól búcsúzik
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Összeomlott a sztárvilág, amiért Babicsek Bernát ilyen tragikus hirtelenséggel halt meg.

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, Babicsek Bernát 41 évesen egy lakástűzben életét vesztette. A színészt a Barátok közt, a Szeress most!, és a Jóban Rosszban című szériák rajongói is ismerhették, mivel mind háromban feltűnt, de zseniális harmonikaművész is volt, aki rengeteg bandában megfordult.

Szikora Róbertet is teljesen lesújtotta a hír, mivel Babicsek Bernát 2008-tól 2012-ig segítette a színpadon az R-GO zenekart.

„ (…) Hálásak vagyunk a Jó Istennek, hogy rövid életéből 4 boldog esztendőt megosztott velünk! Az R-GO saját halottjának tekinti"

- írta a közösségi oldalán Szikora, aki fotókat is megosztott.

A Paddy And The Rats zenekar is teljesen összetört, akiknek Bernát szintén segítette a munkáját.

„(…)Kérünk Titeket, gyújtsatok egy gyertyát ma érte és imádkozzatok a családjáért, hogy túlvészeljék ezt a feldolgozhatatlan helyzetet! Örökké a szívünkben leszel! SZERETÜNK BERNIE!”

Détári Enikő nem olyan rég még egy színpadon állt a színésszel, így még jobban megérintette a tragédia.

„ (…) Ez mi?! Karácsony előtt együtt játszottunk a Fergeteges látogatásban. Megöleltük egymást, szép karácsonyt kívántunk... 2022. január elsején kora este még Pásztor Erzsikének kívántam boldog új évet és arra gondoltam, hogy téged és Bodor Szabinát majd másnap kereslek. Szabina hívott fel engem, HOGY TE NEM VAGY... Egy véletlen, ostoba baleset miatt. Nem akarom elhinni és képtelen vagyok elfogadni. Fel akarok ébredni ebből a rémálomból!”

„(…) Bernát! Nekem Te addig élsz, amíg világ a világ! Annyi ismeretlen fiókot nyitottál ki bennem, amiért nem tudok elég hálás lenni. Figyelni, keresni és számolni fogom a jövőben fehér galambokat. Te velem leszel akkor is a színpadon, amikor látszólag nem vagy ott (…)”

- írta egy hosszú posztban Pokorny Lia, akivel az elhunyt színész együtt dolgozott a Centrál Színházban.

Tóth Vera, és a Groovehouse együttes énekesnője, Judy is búcsút vett Instagramon Bernáttól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás