promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre láthatjuk Mads Mikkelsen-t Grindelwaldként a Legendás állatok: Dumbledore titkai grandiózus előzetesében - videó
Borítókép:  Jude Law, mint Albus Dumbledore a Legendás állatok: Dumbledore titkai-ban. / Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mads Mikkelsen tökéletes Grindelwald-pótlék lesz. Látványos előzetest kapott a Harry Potter-világában játszódó Legendás állatok: Dumbledore titkai.

A 2016-ban bemutatott Legendás állatokés megfigyelésük Harry Potter jól ismert történetének előzményeit meséli el abból a korból, amikor a varázsvilág legrettegettebb sötét mágusa még nem Voldemort, hanem Gellert Grindelwald volt. A karaktert Johnny Depp keltette életre, aki az első részben csupán fél perc erejéig volt látható, de a 2018-as folytatásban már jóval több időt és szerepet kapott.

Johnny Depp-től azóta sajnos elvették Grindelwald karakterét (a „feleségverős” pere miatt), és korunk egyik legkiválóbb színésze, Mads Mikkelsen kapta meg. Hogy a sötét varázsló figurája jó kezekben lesz a dán színművésznél, az eddig sem volt kérdéses, de a Legendás állatok harmadik, Dumbledore titkai alcímet viselő etap előzetesét látva most már mindenki láthatja, hogy Mikkelsen tökéletes lesz Grindelwaldként. Igaz, a karakter jelentősen más külsőt kapott a folytatásban, aminek a színészcsere mellett minden bizonnyal dramaturgiai okai is lesznek.

A pörgős kedvcsináló alapján joggal reménykedhetünk egy minden eddiginél látványosabb, akciódúsabb, és történetmesélését tekintve is egy kevésbé vontatott, fogyaszthatóbb filmben, amivel a sztorit íróként jegyző J. K. Rowling nemcsak a kiábrándult rajongókat fogja visszacsábítani a franchise-hoz, de másokkal is meg fogja szerettetni azt a csodálatos világot, amiben már 25 éve él és alkot; ráadásul a Dumbledore titkai forgatókönyvét ezúttal nem egyedül, hanem a Harry Potter-könyveket filmre adaptáló Steve Klovesszal együtt írta.

A Legendás állatok 3. része a tervek szerint 2022. április 14-én kerül a magyar mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás