promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
500 férfival feküdt le eddig a modell, de nincs megállás, az 1000 a cél
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ráadásul mindezt 30 éves kora előtt szeretné megvalósítani a felnőtt iparban érdekelt nő.

A Kaliforniában élő Kazumi Squirts 24 éves, ami jelenleg azért érdekes adat, mert a festett szőke hölgy 6 éven belül komoly csúcsot szeretne felállítani. Eddig – saját bevallása szerint – 500 férfival feküdt le, 30 esztendős korára pedig szeretné elérni az 1000-et.

Fotó: Profimedia

Nem szende leányzóról van szó, a felnőtt iparban érdekelt Kazumi ugyanis rendszeresen szervez szexpartikat, ahol gyarapítani tudja trófeái számát. Természetesen az egyre divatosabb OnlyFans erotikus oldalra is gyárt pikáns tartalmakat, mert úgy érzi, hogy

életének a szex a küldetése.

Mindezzel együtt a jelenlegi 500 férfis adat csak egy tipp a részéről, sőt úgy gondolja, hogy a félezres küszöböt már 21 éves korában átléphette. Akkor rengeteg szexpartin és orgián vett részt, és elvesztette a fonalat a számolás terén.

„Őszintén szólva, körülbelül 98 után már nemigen számoltam a dolgot. Régen vezettem erről egy titkos listát, amelyen kódokat is használtam. Csillagot tettem a név mellé, ha valaki jó volt az ágyban, és szívecskét, ha kezdtem beleszeretni a férfiba”

– árulta el Kazumi, aki egyébként a női partnerektől sem ódzkodik. Régen volt egy olyan célkitűzése is, hogy a világ összes országából szeretett volna legalább egy személlyel ágyba bújni, de ez a terve még aligha jöhetett össze.

A nő eddigi rekordja 50 férfi egyetlen éjszaka alatt, de sokszor előfordult, hogy swinger partikon többekkel is kapcsolatba bonyolódott. Úgy véli, hogy mivel védekezik, illetve rendszeresen jár szűrésekre, nem eshet baja.

Kazumi nagy bulit tervez, ha összejön a bűvös 1000-es szám. Egy óriási szexpartin akarja áttörni a lélektani határt, és erre az összes barátját meg akarja hívni. Speciális személynek szánja az 1000. partner szerepét, de arról egyelőre nem beszélt, hogy kinek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás