promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi nyilvánosan üzent Krausz Gábornak: „Életem egyik legnehezebb időszaka volt”
Borítókép:  Tóth Gabi / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi egy igazán megható üzenetet írt férjének, Krausz Gábornak, aki tegnap este esett ki a TV2 Totem című kaland-realityjéből.

Tóth Gabi nemrég hatalmas botrányba keveredett az új, magyar motívumokkal telezsúfolt klipje miatt, ugyanis az énekesnő egyesek szerint teljesen hiteltelen a „hirtelen jött ősanya szerepben”, és csak megjátssza magát – ráadásul elég komoly vádakkal illették őt az utóbbi napokban:

Tóth Gabi zenéje ettől függetlenül óriási siker lett, szóval hiába fanyalogtak sokan, a rajongók imádják az „Az én szívem”-et. A híresség a negatív kommentek helyett inkább csak a pozitívumokra koncentrál, és nem hagyja, hogy idegenek a kedvét szegjék, hiszen bőven van minek örülnie: ott van mellette szerető és támogató férje, Krausz Gábor, és gyönyörű gyermekük, Hannaróza is.

Krausz Gábort legutóbb a TV2 Totem című kaland-realityjében láthatták az emberek, ahol a Farkasok csapatát erősítette, de tegnap este kiesett, ez pedig szinte mindenkinek könnyeket csalt a szemébe, hiszen nagyon megkedvelték őt a többiek. Ezzel kapcsolatban írt egy egészen megható, nyilvános üzenetet Tóth Gabi.

„Nagyon -nagyon büszke vagyok rád szerelmem! Fantasztikus érzés látni, hogy tele vagy szeretettel és mennyire fontos vagy! Ennyire fontos vagy! Krausz Gábor ! Annyira vártalak haza.. életem egyik legnehezebb időszaka volt nélküled, majd egy hónapig… de ez is csak megerősített bennünket! Szeretlek!”

– írta Tóth Gabi.

Úgy tűnik, hogy Tóth Gabiék házasságának jót tett, hogy egy kicsit külön voltak, hiszen annál erősebb lett a kapcsolatuk.

Itt lehet megtekinteni Tóth Gabi posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás