promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Dirty Slippers nagylemeze a világ legjobb stúdiójában készülhet el
Borítókép:  Lobó-Szalóky Lázár
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A zenekar a Beatles által legendássá vált londoni Abbey Road stúdióban dolgozik a nagylemezén.​

Két hónapja számoltunk be róla, hogy a Dirty Slippers zenekar meghívást kapott a Beatles által legendássá váló londoni Abbey Road stúdióba. A Lobó-Szalóky Lázár, Bodrogközy Rita, Ferenczi Bebi és Tóth Zsombor felállású pop-rock csapat nemrég érkezett meg a brit fővárosba, ahol már el is kezdték rögzíteni a Vársz valahol című nagylemezükre az angol nyelvű dalokat.

[[cikk]] 

A nem mindennapi zenetörténelmi siker mellé nemzetközi hírű szakemberek mentorálását is élvezik, hiszen a felvételeket George Shilling (Oasis, Mike Oldfield, Texas stb.) sokszorosan díjazott producer vezényli, a hangmérnöki feladatokat pedig Neil Dawes látja el, aki olyan világsztárokkal dolgozik, mint Justin Bieber. 
 
A sokat látott falak között, ahol megfordult már a világsztárok színe-java, éppen instrumentális felvételeket készített a népszerű magyar zenekar. Erről mesélt nekünk Lobó-Szalóky Lázár, a zenekar frontembere:
 
„Könnyekig hatódtunk, amikor átléptük a stúdió küszöbét. Fel sem tudjuk fogni, hogy velünk történik ez a csoda. A felvételek előtt Neil körbevezetett minket a stúdió összes termében, így megnézhettük és meg is érinthettük azokat a hangszereket, amelyeken Paul McCartney, John Lennon vagy épp a Pink Floyd tagjai játszottak. Fantasztikus élmény ez, a munkafolyamat pedig elképesztően nyugodt, boldog és inspiráló hangulatban zajlik. Szeretném ezúton is megköszönni Dr. Kásler Miklós Miniszter Úrnak és az Emberi Erőforrások Minisztériumának, hogy segítettek álmaink megvalósításában”
 
Érdekesség, hogy a formáció az első magyar zenekar, aki meghívást kapott a híres stúdióba. A nagylemez megjelenéséről egyelőre nincsen információ.
 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás