promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Retus nélkül mutatta meg vadítóan szexi testét Justin Bieber exe
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Brutál szexin fest az aprócska bikiniben Selena Gomez, aki úgy tűnik, végre elfogadja magát olyannak, amilyen.

Selena Gomez a világ egyik legsikeresebb énekesnője, gyerekszínészként kezdte pályafutását, ám zenei karrierje során teljesedett ki igazán. A 28 éves, mexikói származású Selena a Disney Channelen futó Varázslók a Waverly helyből című televíziós sorozattal futott be először; a műsorban nyújtott alakításáért számos díjat és jelölést is bezsebelt.

A fiatal énekesnő élete azonban a siker és rivaldafény ellenére nem volt fenékig tejfel.

Az elmúlt években egészségügyi problémákkal küzdött, átesett egy veseátültetésen, valamint mentális és lelki gondjai is voltak. Justin Bieberrel való se veled, se nélküled kapcsolata sem segítette lelki békéjét.


Forrás: Profimedia

Úgy tűnik azonban, hogy mára Selena az elfogadás útjára lépett, nem próbálja meg se másnak, se többnek mutatni magát közösségi oldalán. Belépett a "body positiv" pártolók táborába. Ennek ékes bizonyítéka, hogy mindenféle retust és filtert nélkülöző fotót osztott meg magáról, méghozzá bikiniben.

A fotók amellett, hogy megmutatják az énekesnőt húsvér valójában, jó PR fogásként is szolgálnak, hiszen egy kollaborációban megjelent bikini kollekcióban feszít Selena Gomez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás