promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem fogod elhinni! Angelina Jolie ismét a volt férjével kavar?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Angelina Jolie a hétvégén került a címlapokra, amikor fotók kerültek elő róla, amelyeken egy üveg Peter Michael borral látogatja meg volt férjét brooklyni lakásán, Jonny Lee Millert.

A People elég sok részletet tudott meg Angelina Jolie brokklini kiruccanásáról - a magazin többek között azzal is foglalkozott, hogy vajon miért látogatta meg Angelina Jolie volt férjét, Johnny Lee Miller.

Miller és Jolie 1996 és 1999 között voltak házasok, nem sokkal az 1995-ös Adatrablók (Hackers) című film után jöttek össze, amelyben együtt szerepeltek.

A paparazzók egyébként csaj a színésznőt tudták lefotózni, amint egyedül érkezett és távozott volt férje lakásáról.

Ettől függetlenül egy forrás azt állítja, hogy Miller 12 éves fia - Buster -, és Jolie 12 éves fia, Knox barátok, és ők is ott voltak, amikor Jolie meglátogatta őket.

A People magazin szerint egyébként Jolie és Miller

"az évek során jó barátok maradtak".

Miller és Jolie jelenleg mindketten szinglik. Miller és volt felesége, Michele Hicks 2018-ban váltak el, míg Jolie 2016 szeptemberében adta be a válókeresetet a Brad Pitt-tel való házassága felbontásáért.

A színésznő egyébként tavaly júniusban a Vogue Indiának beszélt arról, hogy miért vált el Pitt-től, gyermekei apjától 10 együtt töltött év után:

"A családom jóléte miatt váltam el. Ez volt a helyes döntés. Továbbra is az ő gyógyulásukra koncentrálok. Néhányan kihasználták a hallgatásomat, és a gyerekek hazugságokat látnak magukról a médiában, de emlékeztetem őket, hogy mind tisztában vannak vele, hogy mi a helyzet. Valójában ők hat nagyon bátor, nagyon erős fiatalember".

Az 1995-ös Adatrablók (Hackers) trailerét itt láthatják:

(People)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás