promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellően gagyi lesz a Halálos iramban-játék
Borítókép:  Slightly Mad Studios
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha nagyon magyarosítani akarjuk a címet, akkor Halálos iramban: Kereszteződés lesz a cím.

Építkezik a franchise, mivel a számtalan film mellé érkezik karácsonykor a Halálos iramban animációs széria Kémfutam alcímmel. Ennek nem rég be is futott a teljes előzetese. A sztori szerint Tony Torettónak (aki Vin Diesel karakterének az unokaöccse) és barátainak be kell épülnie egy elit autóverseny-szövetségbe, amelyet egy világuralomra törő szervezet irányít. A fiatalokat a kormány bízza meg, szóval egy kis kém-kalandban lesz részünk, ahol a tiniknek le kell leplezniük a SH1FT3R nevezetű gonosz ármánykodókat.

A széria aranyosnak néz ki, és ha nem két unokahúgom lenne, hanem két unokaöcsém, akkor még lehet én is nézném velük. Vin Diesel amúgy részt vesz executive producerként is a projektben, és a Fast & Furious Crossroads játékban is benne lesz erősen, mivel találkozhatunk a karakterével, ahogy Michelle Rodriguez-ével is.

Ez mind tök jó lenne, ha Diesel néhány jelenetben nem nézni ki úgy, mint akinek átnyomták egy kulcslyukon a fejét, majd fújtatóval visszaegyengették, mint a Tom és Jerryben. Magyarul a grafika elég gagyi, és hát darabos is. Nézzétek meg az előzetesben például hogyan borul fel a kamion - egy 2019-es játéknál már nem ez a szint. Pedig a fejlesztést a Slightly Mad Studios végzi, amit nem olyan rég kebelezett be a Codemasters.

Ezen persze még lehet javítani, de olyan sok idő azért már nincs rá, mert 2020 májusában az összes nagyobb platformra ki akarják dobni, vagyis PC-re PS4-re és Xbox One-ra.

A Halálos iramban franchise mindig eladja magát, de azért ezen még kicsit hegeszteni kell. Tudjuk be annak, hogy a trailert mindenképpen ki akarták dobni a 2019-es The Game Awards-on, ahol maga Vin Diesel és Michelle Rodriguez sétált fel a színpadra, hogy bejelentsék a játékot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás