promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sikerre van ítélve a Joker
Borítókép:  MovieWeb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pennywise után egy újabb gyilkos bohóc foglalja el a sikerlisták csúcsát.

Szeptemberben az Az: Második fejezet jó néhány héten át bizonyította, hogy a festett arcú bohóc is lehet hátborzongató. Most a Jokeren a sor, hogy bizonyítson.

Az előrejelzések szerint a DC Comics egyik legbevállalósabb filmje sikerre van ítélve. Én már láttam Todd Philips és Joaquin Phoenix közös munkájának gyümölcsét, és bizony a Joker az év egyik, ha nem a legjobb filmje.

 

A szakemberek szerint a film az első hétvégén az Egyesült Államokban legalább 80 millió dollárt hoz majd. Az amerikai statisztikák szerint eddig a Venom tudta októberi premierrel a legtöbb nézőt a moziba csábítani: arra a filmre 80,25 millió dollárért vettek jegyet az első hétvégén.

Úgy tűnik, erre a Joker is képes, és összesen legalább 155 millió dollárt könyvelhet majd el. A sikert az is segíti, hogy a filmet megelőzte a híre, így egy másik stúdió sem mer vele egyszerre nagy filmet bemutatni: inkább átengedik neki a terepet. A velencei Arany Oroszlán-díjas Joker már csütörtök óta látható a mozikban, és higgyétek el, megéri megnézni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás