promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Készül az új Harisnyás Pippi film
Borítókép:  Magyar Narancs
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A vörös copfos, szeplős kislányról a Paddington alkotói készítenek új feldolgozást.

Bevallom őszintén, még régebben láttam egy Harisnyás Pippi filmet, talán rajzfilmet is, de már abszolút nem emlékszem rá. És valószínűleg sokan vannak még így ezzel, ezért döntött úgy a StudioCanal, hogy ideje visszahozni Astrid Lindgren figuráját a mozikba.

A hírt a Hollywood Reporter közölte, ebben leírják, hogy a film producere az a David Heyman lesz, aki a Paddington, a Harry Potter és a Legendás állatok filmeket is felügyelte.

 

A Pippi-film elkészítését az Astrid Lindgren Company is támogatja. Nils Nyman, a regény írójának unokája, az Astrid Lindgren Filmvállalat igazgatója elmondta, hogy

„Heyman és a StudioCanal elég garancia arra, hogy jó film készüljön, amely visszaadja mindazokat az értékeket, amiket a Harisnyás Pippi közvetített.”

A vörös copfos, szeplős kislány története először 1945-ben jelent meg. Astrid Lindgren svéd szerző regényét azóta 77 nyelvre fordították le, és több mint 65 millió példány fogyott belőle világszerte. A könyvből és folytatásaiból pedig számos tévéfilm és filmadaptáció született már. Arról egyelőre nincs információ, hogy az új film mikor kerülhet a mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás