Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Amanda Seyfried nem akart évekig zöld lenni

Amanda Seyfried nem akart évekig zöld lenni

Zene, Film & Kultúra

Amanda Seyfried nem akart évekig zöld lenni

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 15:30

A színésznő nem bánta meg a döntését, de nagyot bukott vele.

A Marvel eddig sem arról volt híres, hogy névtelen, ismeretlen színészeket szerződtetett volna a szuperhősmozik szerepeire. Elég csak a Bosszúállók eredeti gárdájára gondolni. De A galaxis őrzői esetében sem bízták a véletlenre.

Chris Pratt, Dave Bautista, Bradley Cooper és Vin Diesel mellé a stúdió eredetileg Amanda Seyfried-et szemelte ki Gamora szerepére, a színésznő azonban ezt visszautasította. Az MTV nemrég megkérdezte tőle, hogy azóta megbánta-e a döntését.

"Elég nagy szerepről volt szó. Azóta sem hívtak vissza. Nem bánom, hogy akkor így döntöttem, mert nem akartam minden évben fél évig zöld lenni. Remek szuperhős-mozik készülnek manapság, a kislányom is imádja őket. Egy részem azt kívánja, bárcsak elvállaltam volna, a másik részem viszont úgy van vele, hogy az életemet éltem, és nem gondolom, hogy ettől boldog lettem volna."

- fogalmazott Seyfried.

Őszintén szólva, most, hogy Zoë Saldana négy Marvel-filmben alakította Thanos lányát, nagyon nem tudom elképzelni Amanda-t Gamora szerepében. Viszont szívesen látnám a színésznőt egy másik karakter bőrébe bújva, már ha a stúdió is úgy akarja, és találnának neki egy másik szerepet.

Borítókép: Knowcelebs