promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A USEME lett a Nagy-Szín-Pad! győztese
Borítókép:  Hegyi Júlia Lily
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár ha úgy vesszük, itt mindenki győztes, de a USEME lehet ott a Sziget nagyszínpadán is a legnagyobbak közt.

Hatodik alkalommal rendezték meg az úgynevezett tehetségmutatót. Azért is hívjuk így, mivel már befutott zenekarok versenyeznek meghívásos alapon. A döntőben három csapat, a Follow the Flow, a The Bluebay Foxes és a USEME versenyzett. Mindegyikük rendkívüli tehetség, de hát győztest kellett hirdetni.

A közönség végül az USEME-t szavazta meg, így ők azok, akik bemutatkozhatnak a Sziget, a Telekom VOLT Fesztivál, a STRAND Fesztivál és a Campus fesztivál nagyszínpadán, meghívást kapnak a Petőfi Zenei Díj 2019-es showműsorába, amelynek idén is a STRAND Fesztivál ad otthont, valamint saját, dedikált estét kapnak az Akvárium Klubban.

Minden döntős zenekar 1-1 millió forintos videóklip támogatásban részesül, és a The Bluebay Foxes vendégzenekari meghívást kap a Budapest Parkba, illetve felléphet a Eurosonic Festivalon. A Follow the Flowt meg nem kell félteni, már most is őrületes rajongótáboruk van.

Amúgy mind a nyolc zenekar, akik részt vettek az elődöntőben, fellépnek majd a nagyobb fesztiválokon meghívásos alapon.

Az egyik elődöntős, az USNK pedig annyira tetszett a zsűrinek, hogy különdíjban részesültek, saját, dedikált estét kaptak az Akvárium Klubban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás