promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
[[video]]Az eset még tavaly májusban történt, de a hatóságok csak mostanra göngyölítették fel az ügyet az utolsó gyanúsított elfogásával. A történet akár a Coen-fivérek egyik filmjéből is származhatna, ám ez valóban megtörtént. Két férfi tört rá Daisy McCrackin színésznőre és párjára, Joseph Caponéra Los Angeles-i otthonukban 2017. május 3-án. Keith Stewart és Johntae Jones fegyverrel az autójukba kényszerítették a rémült színészeket, fekete csuklyát húztak a fejükre, majd az egyik gyanúsított comptoni házához hajtottak. Itt Caponét meztelenre vetkőztették, bezárták a fürdőbe, és csaknem 30 órára magára hagyták étlen-szomjan. Amikor a férfi megpróbált barátnője segítségére kelni, megverték.

Másnap Jones és a barátnője, Amber Neal elvitték McCrackint egy bankfiókhoz, ahol 100 dollárt levettek a bankszámlájáról, és írattak vele egy 10 ezer dollárról szóló csekket, majd ellopták a színésznő Lexusát, és elhajtottak. McCrackin ekkor tudott kapcsolatba lépni a rendőrséggel. Ennek ellenére csaknem egy év telt el, mire Nealt most hétfőn elkapták. A hatóságok egy kisebb hadsereggel vonultak fel, hogy a nőt letartóztassák, az esetről készült videó hamar bejárta a netet. 

Jones és Stewart az emberrablás mellett metamfetamin eladásából próbált meg meggazdagodni, elfogásuk után erre is fény derült. Ha elítélik őket, a két férfi tényleges életfogytig tartó börtönbüntetésre számíthat, Neal talán 20 év múlva kérheti a szabadonbocsátását.

A bírósági tárgyalás Daisy McCrackin személye miatt kapott nagyobb publicitást. A közepesen híres színésznő számos horrofilmben bukkant fel, a leghíresebb ezek közül talán a Halloween – Feltámadás, vagy a tavalyelőtt bemutatott She Rises volt.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás