promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Üzenet a jövőből: egy 2741-ből érkezett időutazó szörnyű dolgokra figyelmezet – Felkészülhetünk a legrosszabbra?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy TikTok-felhasználó azt állítja, hogy ő egy időutazó, aki 2741-ből jött, hogy figyelmeztessen minket az űrlények érkezéséről, egy beszélő csimpánzról és egyebek között egy pusztító hurrikánról.

Manapság rengetegen próbálják különböző célok által vezérelve átverni az embereket azzal, hogy időutazónak vallják magukat, és őrültebbnél őrültebb állításokkal riogatnak mindenkit. Viszont néha akadnak olyanok is, akik egészen elgondolkodtató dolgokat mondanak, amik nem csupán félelmet, hanem kíváncsiságot is keltenek egy átlagemberben – és ez most is így van.

Egy aesthetictimewarper néven szereplő TikTok-felhasználó szerint ő egy 2741-ből érkezett időutazó, aki fontos, veszélyes dolgokra figyelmeztet minket, ráadásul konkrét dátumokkal is tud szolgálni a szörnyűségekhez.

Egyebek között azt állítja, hogy a koronavírus-járvány még jó ideig itt marad velünk, rosszabb lesz, majd jobb, azt egy idő után egy influenza-szerű, megszokott jelenséggé válik. Azt is megemlítette, hogy az Egyesült Államok következő elnöke a jelenlegi alelnök, Kamala Harris lesz, aki annyira visszaveszi majd a haderőt, hogy a következő háborút el fogják veszíteni – de ez még nem minden.

Ezekre az idei eseményekre, és dátumokra figyelmeztet minket az állítólagos időutazó:

  • Szeptember 11.: Egy űrlény 4000 embert visz egy másik bolygóra, egy másik idegen faj pedig el akarja pusztítani a Földet.
  • Szeptember 16.: A történelem legnagyobb, 6-os erősségű hurrikánja fog lecsapni Dél-Karolinára.
  • Szeptember 26.: Egy csimpánz a hangszálai mutációja miatt megtanul beszélni.
  • Október 20.: Nyolc ember kap szuperképességeket a Nap extrém energiái miatt – és lesz köztük, aki jóra, illetve olyan is, aki rosszra használja azokat.
  • November 17.: Meglévő fajok jóval nagyobb példányai kerülnek majd felfedezésre.

Ezek közül egyik sem hangzik jól, hiszen mindegyik valódi veszélyt jelenthet számunkra, így reméljük, hogy ez csupán egy kattintásvadász fikció, ami tényleg csak a fantázia szüleménye.

Itt lehet megtekinteni az időutazó figyelmeztetését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás