promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató: egy 2075-ből érkező időutazó választ hozott az emberiséget érdeklő egyik legfontosabb kérdésre - íme a részletek!
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A válasz azért meglehetősen kiábrándító.

Az időutazás a 21. század egyik legjobban pörgő kontentfajtája az interneten. Filmek sokasága mesél nekünk az elképzelt jövőről, de a fikció olykor átcsap valóságba, a kettő pedig nagyon sokszor bonyolult szöveteket alkotva jut el hozzánk. A közösségi média, a fakenews és az öszeesküvés-elméletek korában pedig szinte már meg sem tudjuk különbözetetni egymástól a kettőt,

a fikciót és a valóságot.

A végeredmény pedig számos olyan csatorna Youtube-on és TikTok-on, amelyeken az időutazás témájának felhozásával több százezres rajongótábort építenek maguk köré a userek. Az egyik legismertebb időutazó tiktokker egy spanyol fiú, aki azt mondja 2027-ben ragadt, de persze a közösségi média oldalait így is tudja használni a mi szórakoztatásunkra, Youtbe-on pedig az ApexTV hoz nekünk olyan riportokat, feltételezett időutazókkal, akik elmondják, mi vár ránk a jövőben.

Egy magát időutazónak mondó férfi most olyanról beszélt, amely valószínűleg mindenkit nagyon érdekel, azaz, hogy mit fogunk majd enni a jövőben.

A 2075-ből érkező férfi azt állítja nekünk, hogy valamiféle ennivalót hozott 50 évvel későbbről, és egy videóban meg is mutatta azt. Aprócska, fehér bogyókat vett elő, amelyek úgy néztek ki, mint megannyi gyógyszer. A férfi azt állította, hogy évtizedek múlva ezeket fogjuk enni, egy bogyó elég lesz egy napra, és mindezeket majd ingyen fogjuk kapni.

Persze a videó egyebet nem árul el az ételről, így sajnos az ízét sem tudhatjuk meg.

Az időutazós kontentek közül érdekesebbek még azok, amelyek az Apple csúcstermékét, az iPhone-t keresik különböző, nagyon régi festményeken vagy éppen 20. század közepén készült filmekben.

(via Bors)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás