promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató: egy 6491-ből jött időutazó olyan híreket hozott, amelyekre nem vagyunk felkészülve? - íme a részletek!
Borítókép:  Unsplash.com / Serafin Reyna
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A férfi rengeteg dologról beszélt.

Létezik az internet sűrűjében egy csatorna, amely rendszeresen időutazókat szólaltat meg, egy olyan oldal, amely az időutazók legnagyobb gyűjtőhelye az interneten. Az ApexTV-n még az is megesik, hogy az utazók időnként hazugságvizsgálatoknak vetik alá magukat, amelyeken át is mennek általában.

Korábban már beszámoltunk egy hasonló esetről, amelyben az oldal némileg saját magára reflektálva elmondja, hogyan eshet meg az, hogy ennyi időutazót meg tudnak szólítani, sőt, az interjúban megszólaló időutazó azt is elmondja, hogy valójában kik azok, akiket mi földönkívülieknek gondolunk:

De az előbb említett férfi még csak a kétezres évek jövőjéből jön, viszont a mostani megszólaló már jóval későbbről, egy évezredekkel távoli jövőből huppant közénk, és innen mesél nekünk érdekességeket.

Többek között arról is beszámolt, hogy James Olivernek hívják, és igazából egy másik galaxisból származik.

Ebben a korban az emberiség már bejárta a világűrt, és rengeteg új területet hódított meg, sőt, sok idegen fajjal áll háborúban. Viszont a jövőben ezek az összecsapások csak rövid ideig tartanak majd, mivel egy szervezet, amely folyamatosan közbelép.

De arról is mesélt, hogy a globális felmelegedés súlyosbodni fog, és a jövőben az emberek életét egy mesterséges intelligencia, a Siri fogja segíteni, amelynek a neve megtévesztően hasonlít az Apple személyi asszisztensének elnevezésére.

Sajnos az időutazó a közeli jövőnkről nem számolt be.

Az időutazó téma elképesztően népszerű az interneten, még ha a legtöbbszőr fikcióról is van szó, és ezt a műfaj kedvelői is tudják. Az iPhone-okat több száz évvel ezelőtt festményeken kereső felhasználók mellett a TikTok-os, magukat időutazónak kikiáltó emberek is nagyon népszerűek. Egy spanyol férfi azt mondja, hogy 2027-be került, és a Föld már teljesen kihalt, ennek ellenére ő ezt meg tudja nekünk mutatni:

De vannak egyelőre megoldatlan rejtélyek is, például egy Tyson-meccsre került férfi esete:

(via 24.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás