promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
III. Károlynál betelt a pohár, soha többé nem akarja látni Harry herceget a legújabb botrányos húzása után
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

III. Károlynak már nagyon elege van Harryékből.

A brit királyi család háza táján folyamatosak a botrányok és szinte nem telik el úgy nap, hogy ne kerülnének be valamivel a bulvárlapok címlapjára. Nincs ez másképp most sem, a hírek szerint ugyanis  III. Károly királyt annyira bántja Harry herceg viselkedése, hogy már azon gondolkodik, hogy örökre megszakítja a kapcsolatot fiával. Harryék azzal verték ki a biztosítékot, hogy nagyon hosszú ideig nem fognak visszatérni unokáival az Egyesült Királyságba - állítja egy kommentátor.

Annak ellenére, hogy apjuk többször is hazautazott, Archie herceg és Lilibet hercegnő 2023-ban egyáltalán nem járt Angliában, és Michael Cole királyi kommentátor szerint a jelenlegi uralkodót nagyon idegesíti, hogy nem tölthet együtt elég időt unokáival, sőt a kis Lilibettel a hírek szerint csak egyszer találkozott.

Azt hiszem, a királyt nagyon bántja a tény, hogy nem látja az unokáit, amióta Harryék Kaliforniában élnek. Teljesen természetes lenne, hogy ha látni szeretné az unokáit, azt bármikor megtehesse. Pontosan tudom, hogy Károly nagyon lelkes, szereti a gyerekeit, és imádja az unokáit. Az, hogy nem látja Archie-t és Lilibetet, és ez nem az ő kívánsága, nagyon felzaklatja majd. 

- nyilatkozta a királyi kommentátor a Mirrornak.

Harry herceg egyébként nemrégiben azt mondta a bírósági meghallgatásán, hogy szeretné, ha gyermekei "otthon éreznék magukat" az Egyesült Királyságban, de nem vihetik őket oda, ha nem lehetséges, hogy biztonságban tartsák őket. Az Egyesült Királyságot hazájának nevezve, annak ellenére, hogy több éve az Egyesült Államokban élt, Sussex hercege akkor azt is elmondta, hogy nagy szomorúsággal töltötte el őket, hogy feleségével, Meghannal kénytelenek voltak 2020-ban elhagyni az országot.

Mindketten nagy szomorúságot éreztük, hogy a feleségem és én kénytelenek voltunk visszalépni a királyi családban betöltött szerepeinktől, és kénytelenek voltunk elhagyni az országot. Az Egyesült Királyság az otthonom és központi helyet foglal el a gyermekeim szempontjából, és egy olyan hely, ahol szeretném, hogy otthon érezzék magukat, éppúgy, mint az Egyesült Államokban, ahol jelenleg élnek. Ugyanakkor ez nem történhet meg, ha nem lehetséges megőrizni a biztonságukat, amikor az Egyesült Királyság földjén vannak. Nem sodorhatom ilyen veszélybe a feleségemet sem 

- állt Harry nyilatkozatában.

Harry és Meghan tehát továbbra sem viszi az Egyesült Királyságba gyermekeit, ez azonban nagyon feldühíti a jelenlegi uralkodót, aki már nem tudja mit tegyen azért, hogy a családja újra egyesüljön.

Egy friss Youtube-ra feltöltött videóban ezen felül arról számoltak be, hogy Harryék egyenesen ultimátumot adtak III. Károlynak.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás