promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő mutatványt hajtott végre a magyar szabadulóművész, 5 évig készült az életveszélyes produkcióra
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Németh Gábornak 15 másodperce volt arra, hogy megmeneküljön a halál torkából.

Április 20-án az XXL Monster Truck Show-n egy nem mindennapi szabadulómutatványnak lehettek tűni a látogatók. Németh Gábor bűvész ugyanis egy veszélyes és izgalmas mutatvánnyal nyűgözte le a nézőket, amire egyébként éveken át készült. Gábor karjait két óriási Monster Truckhoz rögzítették, és csupán csak

15 másodperce volt arra, hogy kiszabadítsa magát,

mielőtt ezek a gigászi terepjárók szó szerint kettétépik. A látogatók természetesen meggyőződhettek arról, hogy a kötések és a bilincs tényleg szorosak, illetve a félelmetes járgányok is egytől egyig valódiak voltak.

Miért is életveszélyes ez a mutatvány?

A szabadulóművész kifejtette, hogy még a legalaposabb felkészülést követően is felmerülhetnek a helyszínen nem várt problémák. Az időjárás például csak a szerencse kérdése, és a mutatvány napján jégesőtől a tűző napsütésig szinte minden előfordult. Ráadásul Gábor a helyszínen tudta meg azt is, hogy helyhiány miatt a produkcióra 20 helyett, csak 15 másodperc ideje van, ami igencsak felpumpálta az adrenalin-szintjét. Ha pedig nem sikerül kiszabadulnia, akkor a gépszörnyetegek konkrétan széttépik a testét. 

A fesztültség tehát érezhető volt,

de a mutatvány végül sikerrel végződött. Gábor az életveszélyes mutatványról a következőképp nyilatkozott:

“Erre a produkcióra több, mint 5 évet készültem, hogy szembe merjek nézni ezekkel a gépszörnyekkel. Fantasztikus érzés volt, élőben közönség előtt próbára tenni magam az idő, a bilincs és a Monster Truckok ellen. Ezzel sikerült ismét egy olyan produkciót létrehoznom, amit Magyarországon még soha senki se kísérelt meg.”

Az életveszélyes mutatvány teljes egészében megtekinthető a lenti videóban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás