promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg csúnyán lebukott, és ebből nem lesz könnyű kimagyaráznia magát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

III. Károly közben még mindig nem szólalt meg Harry herceg könyve miatt.

Az Egyesült Királyságban nagy botrányt kavart Harry herceg életrajzi könyve. Természetesen még az is tud belőle szaftos részleteket, aki nem vette a kezébe a művet, mivel minden második ember erről beszélt. A Tartalék alaposan beindította a könyvpiacot, mivel a megjelenés napján 1,4 millió példány kelt el belőle, szóval Nagy-Britannia leggyorsabban fogyó nem fikciós műve lett - a fikciósak közül azért a Harry Pottert nem tudta lepipálni.

Így már érthető, hogy Harry & Meghan című Netflix sorozat miért lett ennyire visszafogott. III. Károly fia még arról is ír, hogy kipróbálta már életében a kokaint, de őszintén mesélt a pillanatról, miképp vesztette el a szüzességét egy kocsma mögötti réten. Azonban ezt lehet csak azért tette bele a könyvébe, hogy többen megvegyék?

Lehet benne van a pakliban, hogy Harry herceg direkt kiszínezett néhány történetet, de az egyik elismert színész szerint az egész szüzesség elvesztős sztori hazugság.

„Nagyon jól tudom, hogy melyik nővel vesztette el a szüzességét a herceg, és az bizony nem egy kocsma mögött történt. Ráadásul nem is ebben az országban volt az eset”

- nyilatkozta Rupert Everett Daily Starnak, aki így erősen lebuktatta Harry herceget. Úriemberként persze azt nem kötötte a bulvármédia orrára, hogy melyik hölgyről van szó.

Rupert Everett nem igazán kedveli III. Károly fiát, pedig régen rokonszenvezett vele. A Tartalék elolvasása után ez az érzés még inkább eltűnt a semmiben nála, ami abszolút szomorúsággal tölti el.  

Harry herceg apja még nem szólalt meg a fia könyve kapcsán, de előfordulhat, hogy III. Károly hamarosan meg fogja törni a csendet.

Nagy kérdés, hogy Harry és Meghan Markle mikor fog visszatérni az Egyesült Királyságba. III. Károly állítólag azt szeretné, hogy a kívülálló páros mindenképpen ott legyen a májusi koronázási ceremónián.

A következő napon egy koronázási koncertet tartanak a windsori kastélyban, aminek az egyik fő fellépője Sir Paul McCartney lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás