promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett álomtestet villantott, fürdőruhában tárta elénk a hatalmas melleit
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Annyira forró Köllő Babett legújabb képe, hogy szinte füstöl.

Valószínűleg senki se gondolta a Feleségek luxuskivitelben című realityt nézve, hogy nem sokkal később Köllő Babett lesz az ország egyik legnagyobb sztárja. A színésznő az utóbbi években teljesen elvarázsolta a közönséget, és hatalmas műsorokban szerepelt – mi sem bizonyítja jobban a fontosságát a magyar médiában, mint az, hogy ő is zsűritag volt Majka, Tóth Gabi és Pápai Joci mellett a Sztárban sztár leszek!-ben.

Köllő Babett elég bevállalós ruhákat vett fel a műsorban, hiszen olyan is előfordult, hogy szinte csak csillogó díszek fedték a mellbimbóit, ezen pedig elég sok ember megrökönyödött, de tény, hogy akkor is elképesztően nézett ki. A híresség az Instagram oldalán sem szégyenlősködik, hiszen időnként hihetetlenül szexi fotókat oszt meg magáról – a hódolói legnagyobb örömére most is így tett.

Köllő Babett a legújabb posztjában megmutatta, hogy melyik az egyik legszebb hely, ahol valaha járt, de a lenyűgöző tájig nem sokan jutottak el, ugyanis a képen fürdőruhában láthatjuk a vadító színésznőt, aki a tökéletes testével, meg persze a tekintélyesen hatalmas melleivel pillanatok alatt megbabonázta a lassan 250 ezer fős követőtáborát.

Nem meglepő, hogy Köllő Babett villantása óriási siker lett, hiszen rengeteg embernek boldoggá teszi a napját, amikor kicsit többet mutat magából a szokásosnál. A kommentekből amúgy kiderült, hogy a meseszép, és rengeteg magyar híresség által preferált Balin készült a kívánatos sztár tűzforró képe, amit itt lehet megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás