promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Barna kezei becsúszhattak egy bugyiba, de mivel nem kapott többet, összebújt egy másik lánnyal
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Barna VV Pirossal kezdett, aztán VV Reni ágyában kötött ki.

Pörögnek az izgalmak a Való Világ 11-ben, ahol közeledik az első párbaj. A villalakók VV Melinát igazi szürke kisegérnek tartották, de mindenképpen be szeretné bizonyítani, hogy egyáltalán nem az. A villalány úgy döntött, hogy VV Henrikkel csap össze, aki még szintén nem tudott annyira kibontakozni.

Ha csak egy kis ideig is, de a kiválasztott villalakó elolvashatott pár hozzászólást, amiket a közösségi média oldalakon kapott, és VV Melina ezeken el is sírta magát. Meglátjuk, hogy lesz-e esélye ezen a párbajon, vagy VV Lamin után ő lesz a második kieső.

Közben a nézők és a villalakók is iszonyatosan bírják VV Barnát, aki idézőjelbe téve a Való Világ 11 ügyeletes szépfiúja és dzsigolója. A játékosnak az egész villa tetszik, legalábbis a női része. A múltkor pont azt ecsetelte, hogy mindenkiben meg tudja fogni valami, legyen az az esze, vagy éppen a teste. Még Schumacher Vandára is lecsapna, így követelte, hogy őt mindenképpen küldjék be a villába.

Közben ő két tűz között pörög, mivel VV Renivel és VV Pirossal is jóban van. VV Reni még azt is felvetette, hogy csinálhatnák hármasban, de a debreceni lány ebbe nem menne bele. VV Piros persze hozzátette, hogy ha két fiú, és egy lány lenne a felállás, akkor lehet átgondolná.

VV Barna VV Renivel rengeteget hancúrozik, de a múltkor VV Pirost is kényeztette picit az ujjaival. Persze a villafiú elmondta, hogy az neki nem elég, ha belenyúlhat VV Piros bugyijába.

VV Barna: – Bekapod egy kicsit?
VV Piros: – Hallod Barna… én azt hiszem félig aludtam.

VV Piros nem szeretne osztozni, de nagyon úgy néz ki kénytelen lesz. VV Barna mivel nem kapta meg, amit akart, így kislisszolt az aludni készülő VV Piros mellől, és átment VV Renihez kettyinteni egyet. A villafiú taktikáját persze csak a nézők láthatták, a két lány nem is sejt semmit. VV Reni visszakerült a kispadról a csapatba, de a gólt VV Barna lőtte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás