promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szakítás? Opitz Barbi nagyon pajzán videót töltött fel TikTok-ra
Borítókép:  TV2Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy a szerelem Opitz Barbi háza táján, legalábbis legfrissebb TikTok videója erre enged következtetni. 

Igaz, a videó nem valami hosszú, mindössze hét másodperc, azonban annál velősebb, ugyanis ebben azt láthatja a közönség, hogy szerelmével, Serleg Alberttel - aki egyébként zenei menedzser - valóban újra sikerült egymásra találniuk, és nem csak a kirakatot bámulja felszínesen a köznapi szemlélődő. Nézzük alább, hogy mit posztolt az énekesnő. 

Rengeteg információ egyébként ezúttal sem látott napvilágot a fiatal szerelmesekről, ahogy legutóbb sem, amikor - feltételezhetően - szakítottak, csak annyit lehetett tudni, hogy Barbi törölte a közös képeket közösségi oldalairól. Ekkor természetesen mindenki találgatni kezdett, hogy mi történhetett köztük, de hivatalos információ nem látott napvilágot. 

A csendet végül ezzel a rövid videóval törték meg, amellyel nyilvánosságra hozták, hogy a szerelem - újra? - a régi, zökkenők ide vagy oda. Korábban a Promotions arról is beszámolt, hogy az utóbbi időben Opitz Barbi igyekezett csak a zenélésre koncentrálni a meztelen-videós botránya után. Emlékeztetőül, Barbi exe szivárogtatta ki a felvételt, de aztan úgy tűnt, ismét rátalált a boldogság, hiszen Serleg Albert megkérte a lány kezét.

Az énekesnő egyébként november végén lesz 23 éves, így tehát lehetséges, hogy nem sietnek majd az esküvővel. Azonban, ahogy a mondás tartja, a boldog ember a legszebb, szóval alább lássunk még egy kis pajzánkodást Opitz Barbitól. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás